Ο Νίκος Ψαρράς στο NotosFm, για την τηλεοπτική «Μάγισσα», τον Κανέλλο Λάσκαρη κ το θέατρο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Share

 

Για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Ant1 «Η Μάγισσα» αλλά και για την περιοδεία που ετοιμάζεται να κάνει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με την επίσης επιτυχημένη θεατρική παράσταση του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν «Σκηνές από ένα γάμο», μίλησε στο Notos Fm και στην Πέγκυ Ντόκου, ο δημοφιλής ηθοποιός, Νίκος Ψαρράς. 

Ειδικά για την δημοφιλή σειρά, αποκάλυψε ότι έχει 73 συνολικά επεισόδια και βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, ενώ (όπως όλα δείχνουν) δεν θα έχει δεύτερη σεζόν. «Αν υπάρξει 2η σεζόν, όλη η ιστορία θα πάει 100 χρόνια πίσω, άρα δεν θα συμμετέχει κανένας από εμάς. Οι δικοί μας ρόλοι τελειώνουν σε αυτή την σεζόν» όπως είπε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ψαρράς, στον ρόλο του Κανέλλου Λάσκαρη στην τηλεοπτική επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Η Μάγισσα»

Αναφερόμενος στον ρόλο του Κανέλλου Λάσκαρη, τον οποίο υποδύεται με εξαιρετική επιτυχία -και μάλιστα είναι από τους πλέον δημοφιλείς χαρακτήρες της «Μάγισσας», υπογράμμισε τα εξής: «Ο Κανέλλος Λάσκαρης είναι αυτό που λέμε καλής πάστας άνθρωπος. Δίκαιος, με χιούμορ, καυστικός εκεί που πρέπει. Έχει ζήσει έναν έρωτα που προσπάθησε να τον πνίξει…»

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αυτή την περίοδο αποφασίζονται τα επόμενα βήματα σε θέατρο και τηλεόραση ενώ, το καλοκαίρι θα συμμετέχει σε μια παράσταση στην Επίδαυρο -οι λεπτομέρειες της οποίας δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμες.

Σημειώνεται ότι τον κ. Ψαρρά είχαμε δει στην Ρόδο πριν από δύο χρόνια στην αρχαία τραγωδία «Ιφιγένεια η εν Ταύροις». / Πέγκυ Ντόκου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΨΑΡΡΑ