Ο Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου ΙΣΧΥΣ, έκοψε την πίτα του

Share

 

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο φιλόξενο χώρο του Cafe- Bar Juno ο Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου ΙΣΧΥΣ πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του.

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Ρόδου Πατέρας Μιχαήλ Κριτικός ευλόγησε την πίτα και μέλη του Συλλόγου μας. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της πίτας ήταν το μέλος του συλλόγου Νίκος Καλιοντζής. Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχος. Στην ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου ανέφερε:

Ο Σύλλογος «ΙΣΧΥΣ» ιδρύθηκε το 2008 και σκοπός του ήταν και είναι η υπεράσπιση και περιφρούρηση των δικαιωμάτων των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, η προάσπιση του επαγγέλματος , η σύσφιξη των σχέσεων των μελών και η αποφυγή ενεργειών αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ο Σύλλογός μας συνέχισε και το 2023 να είναι ενεργός και να πραγματοποιεί δράσεις και επαφές με συναδέλφους , σωματεία και φορείς προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών αλλά και των ασφαλισμένων μας.

Συνοπτικά η Πρόεδρος παρέθεσε μερικές από τις ενημερώσεις των μελών, τις συμμετοχές σε συναντήσεις, τις εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2023.

Συνεχάρη το απερχόμενο Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου για την δράση τους στα σχολεία την και την ενημέρωση των παιδιών για την Ιστορία της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Τόνισε τη στήριξη που προσέφεραν τα μέλη του Συλλόγου στην τοπική κοινωνία και τους ασφαλισμένους τους στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ρόδου.

Συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου που στήριξαν τους πλημμυροπαθής της Μαγνησίας με την αποστολή βοήθειας με 70 Κουβέρτες & 70 Σεντόνια στους συμπολίτες μας στο Βόλου.

Η Πρόεδρος ανέφερε ότι ο Σύλλογός μας συμμετείχε σε όλες τις δράσεις και συναντήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ενώ η ίδια μαζί με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλεγμένου εκπροσώπου στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου Στάθη Κουσουρνά συμμετείχαν στην 5η Εθνική Συνδιάσκεψη Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια της Ελλάδας.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ΙΣΧΥΣ τοποθετήθηκαν με ομιλίες και τόνισαν την αξία και τον σπουδαίο ρόλο των Ασφαλιστικών Πρακτόρων κατά την διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στο νησί της Ρόδου.
Τεκμηριώθηκε η ανάγκη του Προσωπικού Ασφαλιστικού Πράκτορα και της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην κάλυψη των φυσικών καταστροφών στην Ελλάδα.

Για τους παραπάνω λόγους ο Σύλλογός μας έγινε δέκτης τιμητικών σχολίων από όλη την Ασφαλιστική Αγορά και οι δράσεις μας δημοσιεύθηκαν στα τοπικά και κλαδικά μέσα ενημέρωσης.

Είμαστε υπερήφανοι για το σύλλογο και τα μέλη μας. Θερμά συγχαρητήρια στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για το εξαιρετικό τους έργο

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Κ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Την Τετάρτη 13/12/2023 ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε έχει ως εξής:
Πρόεδρος – Μουτάφη Βάσω
Αντιπρόεδρος – Κακαράς Νικόλαος
Υπεύθυνος για θέματα συμβάσεων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και καταγγελιών – Γεν. Γραμματέας Χριστοφίδης Γεώργιος
Υπεύθυνος εκδηλώσεων Ρόδου – Ταμίας Μαλιαράκης Γεώργιος
Υπεύθυνος προγραμμάτων χρηματοδότησης και χορηγιών Συλλόγου
Αναπληρωτής Ταμίας – Συκόφυλλος Παντελής
Αναπληρωτής Γραμματέας – Θωμαΐδης Βίκτωρας
Χαλκίτη Ειρήνη από την Κάλυμνο – Υπεύθυνη οργάνωσης εκδηλώσεων εκτός Ρόδου

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Σανσόγλου Χριστιάννα
Σπάρταλη Βαλεντίνα
Σπάρταλης Σταύρος

ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ
Μουτάφη Βασιλεία
Πεσυρίδης Χρήστος

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τρία νέα μέλη στο ΔΣ και μάλιστα μία ακόμα κυρία από το νησί της Καλύμνου την κα Χαλκίτη Ειρήνη! Ευχόμαστε την επόμενη φορά να την έχουμε κοντά μας. Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Διοικητικό και καλή αρχή στο έργο του

Στόχος της Προέδρου και των μελών του ΔΣ είναι να καταστήσουμε τον Σύλλογό μας Ορατό και Χρήσιμο μέλος της τοπική μας κοινωνίας, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε το όφελος που προκύπτει για όλους, συναδέλφους και πολίτες, μέσω της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Η διαδρομή όλων αυτών των χρόνων απέδειξε ότι είναι στο χέρι μας να κατοχυρώσουμε και να επιβάλλουμε τον αναντικατάστατο ρόλο μας στην Ιδιωτική Ασφάλιση, να δώσουμε το στίγμα της Διαμεσολάβησης στο σήμερα και το αύριο της δουλειάς μας.

Πρέπει όλοι μαζί να τονίσουμε την αξία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, του πιστοποιημένου επαγγελματία, που με γνώσεις και ήθος στέκεται αρωγός στο θεσμό και τους ασφαλισμένους!

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Καλή και Δημιουργική χρονιά στο Σύλλογό μας, καλή χρονιά με Υγεία σε όλους