Ο Β.Καλοπήτας για τον Ν.Γερονικόλα: «Ήταν έκπληξη η δήλωση του – Δεν είναι ειλικρινές αυτό που λέει» (Video)

Share

 

Απάντηση στον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου, κ. Νίκο Γερονικόλα για την δήλωση που έκανε σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα ‘δημοκρατική’, έδωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ‘ΕΝΑ Μαζί για τη Ρόδο’ με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη. 

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση που είπε ο κ. Γερονικόλας: «Θεωρώ ότι ο κ. Αλεξ. Κολιάδης θα επιστρέψει στο κουκούλι που τον έθρεψε», ο κ. Καλοπήτας απάντησε μέσω της εκπομπής του Notos News ‘On Air’ τονίζοντας τα εξής:

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ‘ΕΝΑ Μαζί για τη Ρόδο’ με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, στο στούντιο του Notos News

«Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Δεν έχουμε καμία συνεργασία με το παλιό, που παλεύουμε να αλλάξουμε. Θέλω να πω ότι ήταν έκπληξη η δήλωση του Νίκου Γερονικόλα. Διότι, όσο τον παρακολουθώ είχε κάνει μία αξιοπρόσεκτη καμπάνια και νομίζω ότι αυτό, δεν ήταν στα θετικά του. Δεν ξέρω, έχασε την ψυχραιμία του; Δεν ξέρω πώς να το εκλάβω. Αλλά επειδή έχει κάνει μια συμπαθητική καμπάνια, μια συμπαθητική εκστρατεία και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον κόσμο -κι εγώ, αυτούς τους ανθρώπους που διεκδικούν την αλλαγή, τους εκτιμώ. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι δεν είναι ειλικρινές αυτό που λέει… Όταν ήμασταν στη διαδικασία των συνενώσεων των παρατάξεων, είχαμε συζητήσει με όλες τις παρατάξεις, και μας το είχε αποκλείσει ο ίδιος. Δεν μπορεί να έρχεται μία εβδομάδα πριν τις εκλογές και να λέει το αντίθετο…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.facebook.com/notosnews/videos/295760270071342