News&

Ο βουλευτής επικρατείας Δημήτρης Μάντζος στην Κάλυμνο ενόψει των εκλογών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου (video)

Share

 

Στην Κάλυμνο βρέθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος για την ανάδειξη νέου προέδρου, που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Οκτωβρίου 2024. 

Ο κ. Μάντζος παραχώρησε συνέντευξη τύπου το πρωί της ίδιας μέρας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στην Κάλυμνο, Μικέ Ζηρούνη και άλλα στελέχη. Προηγήθηκε συνάντηση με τα τοπικά στελέχη όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νησιού.

Ο βουλευτής μίλησε για τις διαδικασίες των εκλογών που είναι σε εξέλιξη και σχολίασε το ενδιαφέρον του κόσμου για την παράταξη του που μεγιστοποιείται το τελευταίο διάστημα και που τους κάνει να αισιοδοξούν.

Επίσης τόνισε την ανάγκη οικοδόμησης μιας ισχυρής αντιπολίτευσης που θα σταθεί απέναντι στην κυβερνητική πολιτική και ζήτησε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Οκτώβρη για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. / Ειρήνη Χαλκίτη

BINTEO

Exit mobile version