Ο υιός Μπάιντεν, το Ίδρυμα Σόρος και το τιωτικό-βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στην Ουκρανία…

Share

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας παρουσιάζει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το Ίδρυμα Επενδύσεων, Rosemont Seneca, του Χάιτνερ Μπάιντεν, γιου του Αμερικανού προέδρου, μαζί με το Ίδρυμα Σόρος, χρηματοδοτούν το στρατιωτικό-βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στην Ουκρανία!

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που έπεσαν στα χέρια της ρωσικής πλευράς και έδωσε στη δημοσιότητα ο στρατηγός, Ιγκορ Κυρίλλοφ, επικεφαλής των δυνάμεων ράδιο, χημικής, βιολογικής άμυνας των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, φαίνεται η στενή σύνδεση των κρατικών φορέων των ΗΠΑ με τους βασικούς υπεργολάβους του αμερικανικού Πενταγώνου, όπως το Ίδρυμα του Χάιτνερ Μπάιντεν, και οι βασικοί προμηθευτές του σε εργαστηριακό εξοπλισμό, Metabiota και Black and Veoch, για όλα τα βιοεργαστήρια του Πενταγώνου στον κόσμο.

Τα μεγέθη του προγράμματος στα εκατοντάδες εργαστήρια σε δεκάδες χώρες του κόσμου, κυρίως όσων στοιχείων έγιναν γνωστά από την Ουκρανία, εντυπωσιάζουν, τονίζει ο Κυρίλλοφ, ο οποίος εξηγεί ότι όλη η δραστηριότητα των εργαστηρίων ήταν κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του Πενταγώνου!

ΥΓ Το Ίδρυμα του Χάιντερ Μπάιντεν που συνχρηματοδοτεί τα… ευαγή εργαστήρια του Πενταγώνου, διαθέτει κεφαλαία ύψους 2,4 δις δολάρια!

ΥΓ: Στις ΗΠΑ με νόμο έχουν απαγορευτεί ανάλογα χημικό-βιολογικά πειράματα σε αμερικανικό έδαφος, σαφής απόδειξη της υψηλής επικινδυνότητας για τον πληθυσμό. Δεν απαγορεύτηκαν όμως στο έδαφος άλλων χωρών. Κυρίως στις χώρες τριγύρω της Ρωσίας… Να ένας ακόμα λόγος για τη λύσσα που έχει προκαλέσει η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία και το τσάκισμα όλων των προγραμμάτων που στόχο είχαν να πλήξουν τη Ρωσία.

Να άλλη μια εξήγηση γιατί οι Αμερικανοί πολεμάνε τους Ρώσους με τα χέρια των… Ουκρανών! Όσο για την οργανωμένη δράση του νεοναζισμού μέσα από τις διαβρωμένες, σαθρές δομές εξουσίας στην Ουκρανία, η Ευρώπη πολύ γρήγορα θα τη νοιώσει στην καθημερινότητα της… / info: Δημήτρης Λιάτσος