Οι αλλαγές μετά την παραίτηση Κολιάδη / Σπυρόπουλου σε ΔΕΡΜ Α.Ε., ΔΟΠΑΡ, ΠΡΟΤΟΥΡ κ ΔΕΥΑΡ – Τα ονόματα

Share

Σε αλλαγές προσώπων προχώρησε ο δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου –μετά την παραίτηση του τέως προέδρου της ΔΕΡΜ Α.Ε., του ΠΡΟΤΟΥΡ, του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρου Κολιάδη αλλά και την παραίτηση του κ. Σπύρου Σπυρόπουλου από αντιπρόεδρος τη ΔΕΥΑΡ.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική» σε εκτενές ρεπορτάζ:

«Να σημειωθεί τέλος, ότι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ο ορισμός μελών στα διοικητικά συμβούλια της ΔΕΡΜ.Α.Ε., του ΔΟΠΑΡ, του ΠΡΟΤΟΥΡ (με αφορμή την παραίτηση Α. Κολιάδη) και της ΔΕΥΑΡ (με αφορμή την παραίτηση του Σπύρου Σπυρόπουλου από τη θέση του αντιπροέδρου).

Ειδικότερα, ο δήμαρχος διατηρεί τη θέση του προέδρου της ΔΕΡΜ.Α.Ε. Όρισε όμως στη θέση του Μιχαήλ Συκόφυλου την αντιδήμαρχο Τσαμπίκα Κιαχαγιά Μαγιόγλου και στη θέση της Στεφανίας Στάγκα τον κ. Δώρο Κωνσταντίνου.

Στον ΔΟΠΑΡ, όπως είπε ο κ. Καμπουράκης θα γίνει τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να «σπάσουν» οι τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού. Όρισε πρόεδρο τον Τέρη Χατζηιωάννου (αντιδήμαρχο πολιτισμού επί δημαρχίας Φώτη Χατζηδιάκου) με αρμοδιότητες στον τομέα του πολιτισμού, ενώ τον τομέα του αθλητισμού, αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος οικονομικών Τηλέμαχος Καμπούρης. Επίσης, ο δήμαρχος όρισε ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου τον αντιδήμαρχο εμπορίου Μιχάλη Σεϊτη, τους Παλικαρά Επαμεινώνδα, Ιωάννη Παπασταματάκη, Νικήτα Χατζημιχάλη, Παναγιώτη Εγγλέζο, Ελπίδα Ατσίδη, Στεφανία Πατλάκα και τον Κωνσταντίνο Τρέχα ως αναπληρωματικό μέλος.

Στη ΔΕΥΑΡ, όρισε στη θέση του κ. Σπύρου Σπυρόπουλου τον κ. Γιώργο Αλεξίου και θα αποφάσιζε για την αντικατάσταση του κ. Στέργου Στάγκα που ήταν αναπληρωματικό μέλος.

Ως πρόεδρο του Δ.Σ. ΠΡΟΤΟΥΡ, πρότεινε ο κ. Καμπουράκης τον κ. Θανάση Στάμο. Επίσης όρισε την κα Τσαμπίκα Κιαχαγιά Μαγιόγλου στη θέση που κατείχε πριν ο κ. Στάμος. Όρισε ακόμη τον κ. Δημήτρη Ιωσήφ, τον κ. Γιάννη Ιατρίδη, τον κ. Νικόλαο Κωστάκη, τον κ. Παναγιώτη Τοκούζη, τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τον κ. Γιαννά Στέργο και τον κ. Γιώργο Ματσίγκο ως νέο μέλος.

Πρόεδρο στη Γενική Συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ πρότεινε τον κ. Θανάση Στάμο. Ως αντικαταστάτη του κ. Στάμου στη θέση που κατείχε προηγουμένως, όρισε τον κ. Δημήτρη Ιωσήφ, ενώ όρισε ακόμη ως μέλη της Γ. Συνέλευσης ΠΡΟΤΟΥΡ τον κ. Μιχάλη Καφετζή, τον κ. Νικόλαο Τσούλλο, την κυρία Καίτη Μπιλιά και τον κ. Μιχάλη Παλαιολόγου / dimokratiki.gr