Οι γιατροί του δημοτικού συμβουλίου παρότρυναν τους συναδέλφους τους να εμβολιαστούν!

Share

Στην πρώτη συνεδρίαση του Σώματος για το 2021 που έγινε με τηλε-διάσκεψη, ο πρόεδρος του Σώματος κ. Μιχάλης Σοκορέλλος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Δημήτρης Κρητικός αλλά και ο κ. Σάββας Καραταπάνης, δήλωσαν ότι εμβολιάστηκαν οι ίδιοι και παρότρυναν τους συναδέλφους τους να είναι πολύ προσεκτικοί και να εφαρμόζουν τα μέτρα! 

«Καλό θα είναι να συνεχίζουμε να είμαστε προσεκτικοί για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό» δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Σοκορέλος, προτρέποντας τους δημοτικούς συμβούλους να είναι προσεκτικοί και να εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας, λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κ. Δ.Κρητικός ανακοίνωσε ότι «εγώ έκανα το εμβόλιο και σας προτρέπω να το κάνετε κι εσείς!» ενώ τόνισε πως υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσουμε ως χώρα. «Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι ακόμη. Υπάρχει ακόμη χαλαρότητα και θα πρέπει κι εμείς από την πλευρά μας, να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο κ. Σ.Καραταπάνης τοποθετούμενος αναφέρθηκε στην πανδημία λέγοντας: «Έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα, αλλεργική αντίδραση ή αρνητικό περιστατικό. Προσωπικά, θέλω να μεταφέρω μια νότα αισιοδοξίας…»

με πληροφορίες από: dimokratiki.gr