Ομογένεια: Το Ελληνικό Ορθόδοξο Σχολείο του Ντάργουιν πήρε το πρώτο βραβείο στη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση

Share

 

Τα παιδιά του Ελληνορθόδοξου Σχολείου στο Ντάργουιν της μακρινής Αυστραλίας κέρδισαν το πρώτο βραβείο στην δεύτερη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση, που έγινε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, για το  θέμα που παρουσίασαν με την αναπαράσταση της Γέννησης Του Ιησού. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο Ιησούς, η Παναγία, ο Ιωσήφ, οι μάγοι και τα αγγελάκια με το πραγματικά θεϊκό χαμόγελό τους «έκλεψαν» την παράσταση, ενθουσίασαν τους χιλιάδες παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν τους δρόμους και απέσπασαν το πρώτο βραβείο.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Διαβάστε τι έγραψε σε ανάρτησή του το Ελληνικό Ορθόδοξο Σχολείο στο Ντάργουιν

The Greek Orthodox School of Darwin

ΝΑΙ, ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ !!!Το Ελληνικό Ορθόδοξο Σχολείο του Ντάργουιν πήρε μέρος στην δεύτερη Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση στο Ντάργουιν το Σάββατο 18.11.2023. Με πολύ μεράκι από την σχολική επιτροπή, τις δασκάλες και την πραγματικά πολύ μεγάλη βοήθεια από τον ακούραστο φίλο Μανώλη Κουρμούλη πετύχαμε κάτι πολύ όμορφο. Η συμπαράσταση και συμμετοχή γονιών που συνόδευαν τα παιδιά τους μας δίνει δύναμη να κάνουμε πολλά ακόμα. Το θέμα μας στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τη φάτνη , την Παναγία , τον Ιωσήφ τους τρεις μάγους  και όλα τα αγγελάκια να ακολουθούν  εντυπωσίασαν τις πολλές χιλιάδες θεατών που κατέκλυσαν τους δρόμους του Ντάργουιν. Όταν μετά το τέλος της παρέλασης μας ενημέρωσε η Διοργανώτρια αρχή ότι κερδίσαμε δεν το πιστεύαμε. Πλημμυρίσαμε από χαρά και νιώσαμε μεγάλη υπερηφάνεια που με την ομαδική δουλειά πετύχαμε κάτι που δεν ήταν αυτοσκοπός. Τα παιδιά το χάρηκαν πολύ και ελπίζουμε στην επόμενη δραστηριότητα να συμμετάσχουν ακόμα περισσότερα.

Πολλά μπράβο ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!