ΟΝΕΙΔΟΣ: Χωρίς κλιματισμό η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρόδου! – Η ανάρτηση κ φωτό του Βασίλη Κινούς

Share

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρόδου με τις ελλείψεις και το ‘θρίλερ’ με την τοποθέτηση διοικητή, είναι ένα φιάσκο που χρεώνονται αποκλειστικά στους κυβερνώντες. Όλοι μας θα χρειαστούμε περίθαλψη με τον ένα ή άλλον τρόπο και όλοι πρέπει να στηρίξουμε την μάχη για την δημόσια υγεία. Ακολουθεί η ανάρτηση του γιατρού, εντατικολόγου Βασίλειου Κινούς -ενώ όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί περιμένουμε  εναγωνίως έναν από τους μεγαλο-επενδυτές του νησιού μας (και όχι μόνον τους τοπικούς άρχοντες κ εκλεγμένους), να δείξει την ευαισθησία του, την ώρα που πάρα πολλοί είναι εκείνοι που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Ρόδο,  χωρίς να ανταποδίδουν ποτέ, τίποτε στην τοπική κοινωνία. ΑΙΔΩΣ! 

ΑΠΟ: Vassilios Kinous
Λυπάμαι που αναγκάζομαι να επανέλθω στον ανύπαρκτο κλιματισμό του Νοσοκομείου, και ειδικά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Καταλήξαμε με τις τεχνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου ότι η καλύτερη λύση είναι να τοποθετηθεί ένα έξτρα μηχάνημα στο υπάρχον κύκλωμα ώστε να έχουμε τον ιδανικό κλιματισμό σε αυτό τον ευαίσθητο χώρο. Το κόστος αυτού του μηχανήματος είναι 4.500 ευρώ έχουν βρεθεί τα 2.500… Από την στιγμή που μας έχει εγκαταλείψει το Κράτος, πιστεύω ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν κυρίως την δυνατότητα και την ευαισθησία να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες νοσηλείας στους βαρέως πάσχοντες συνανθρώπους μας… Για του λόγου το αληθές….