Ορκίστηκε σήμερα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός!

Share

Ορκίστηκε σήμερα, στην έδρα της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός.  Ο ίδιος ενημέρωσε για την ορκωμοσία του πριν από λίγο με ανάρτηση του στο Fb. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Είχα την εξαιρετική τιμή σήμερα να ορκισθώ, για δεύτερη φορά στη ζωή μου, Πίστη και Αφοσίωση στο Σύνταγμα και στους Νόμους της Πατρίδας μας, αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου στην έδρα της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ενώπιον του Διοικητή της κυρίου Χρήστου  Ροϊλού, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για τις οδηγίες του. Νέα υψηλή Αποστολή για την οποία θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να επιτύχει.

Ο διορισμός του νέου Διοικητή δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 20 Μαΐου 2022, και έγινε μετά από την από 18 Μαΐου 2022 απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Ασημίνα Γκάγκα.

Ο Νικόλαος Φανιός, Υποστράτηγος ε.α.,  γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1966. Γονείς του είναι ο αείμνηστος Γεώργιος Φανιός, αστυνομικός, από τα Μαριτσά της Ρόδου και μητέρα του η αείμνηστη Καλλιόπη το γένος Φράγκου, από την Κάλυμνο. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Σανίδα και έχει τρεις γιους.

Ο νέος Διοικητής θα αναλάβει τη διοίκηση του Νοσοκομείου της ιδιαίτερης πατρίδας του της Καλύμνου την ερχόμενη εβδομάδα , με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνει και με τη στήριξη συγγενών και φίλων, έχοντας ως όραμα την συνεχή αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς όφελος των κατοίκων της Καλύμνου,  όπως ο ίδιος δήλωσε  σε προηγούμενη ανάρτησή του.

«Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης και με τις ευχές και τη στήριξη της αγαπημένης μου οικογένειας και των καλών μου φίλων, αναλαμβάνω τη Διοίκηση του Νοσοκομείου της ιδιαίτερής μου πατρίδας της Καλύμνου. Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και την Αναπληρώτρια Υπουργό Μίνα Γκάγκα, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Με πίστη στο Σύνταγμα και στους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας, με σεβασμό στο λειτούργημα που καθημερινά επιτελεί το άριστο προσωπικό του Νοσοκομείου και με παρακαταθήκη το εξαιρετικό έργο της προηγούμενης Διοίκησης, θα εργασθώ για την εκπλήρωση της αποστολής που έχει ανατεθεί από την Ελληνική Πολιτεία στο Νοσοκομείο, έχοντας ως όραμα την συνεχή αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς όφελος των κατοίκων της Καλύμνου.»

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία στο σημαντικό έργο του!