Παρουσία τοπικών αρχών και επαγγελματιών-εμπόρων η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου «Ο Ερμής» (βίντεο κ φωτορεπορτάζ)

Share

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και αρκετών ελεύθερων επαγγελματιών-εμπόρων του νησιού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.  Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Παϊσιος και η τυχερή που βρήκε το φλουρί ήταν η Πόπη Κουτούζη, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου, στην οποία ο πρόεδρος  Άγγελος Καλαθιανάκης παρέδωσε μια πολύ όμορφη εικόνα του Αγίου Σάββα.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Νικήτα Γιαννικουρή, ο Έπαρχος της ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, Ο επικεφαλής παράταξης Γιάννης Μαστροκούκος, ο Μικές Ρήγας ως εκπρόσωπος της παράταξης του Γιάννη Γαλουζή και αρκετοί  επαγγελματίες του νησιού. Επιστολές απέστειλαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, Βασίλης Υψηλάντης, Γιάννης Παππάς και Μίκα Ιατρίδη.

Μετά την κοπή και το μοίρασμα της πίτας οι αρχές αποχώρησαν και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση  με θέματα: Απολογισμός  δράσεων 2022, προγραμματισμός  ενεργειών 2023 και ακολούθησε ενημέρωση των παρισταμένων για τρέχοντα θέματα.  Το ΔΣ του Συλλόγου κατά την διάρκεια της ενημέρωσης αναφέρθηκε στην επόμενη αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώνεται , όπως επίσης και στην Αδελφοποίηση, που πρόκειται να γίνει στις 7 Μαρτίου, με άλλο Εμπορικό Σύλλογο της χώρας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου, με την εξαιρετικά επιτυχημένη «Λευκή νύχτα» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και των επαγγελματιών του νησιού , οι οποίοι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης  στο Σύλλογο και στηρίζουν τις νέες δράσεις που προγραμματίζονται στο πλαίσιο προσπαθειών του Συλλόγου για εξωστρέφεια , συνεργασία και τόνωση της αγοράς.