ΠΑΣΟΚ: Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία Σπυροπούλου, με τον Γραμματέα της Ν.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου!

Share

 

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ το ΠΑΣΟΚ ότι υπήρξε επικοινωνία του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυροπούλου, με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίου Δωδεκανήσου! 

Πηγές προσκείμενες στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανέφεραν στον ιστότοπό μας, news-politics, ότι  ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυροπούλου, με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίου Δωδεκανήσου, σχετικά με την παραπομπή στελεχών του κόμματος στην επιτροπή δεοντολογίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση προς τα μέσα. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει λάβει ξεκάθαρη θέση για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές η οποία εκφράζεται από την Επιτροπή για τις Αυτοδιοικητικες Εκλογές. 

Η διάψευση έρχεται μετά από εξής ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα με τίτλο: «Περί μεταγραφών»

Επιπλέον, στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ανέφεραν στον ιστότοπό μας ότι η επίμαχη ανακοίνωση που δημιούργησε πολλές αντιδράσεις, ΔΕΝ αποτελεί απόφαση του οργάνου, ενώ αναφέρουν ότι πουθενά δεν αναφέρεται ούτε το όνομα του διατελέσαντος προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη!

Το κείμενο αναφέρει:

Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για ανασυγκρότηση δυνάμεων και την αναγέννηση του ιστορικού Κινήματος μας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το αίτημα των ψηφοφόρων να βρει το ΠΑΣΟΚ ξανά τις ρίζες του, να ξαναγίνει το Κόμμα αρχών και αξιών, που μας κληροδότησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, να αποτελέσει ένα σύγχρονο, οραματικό, πρωτοπόρο Σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα, που οικοδόμησε ο Γιώργος Παπανδρέου και συνέχισε η Φώφη Γεννηματά ήταν, είναι και θα είναι ο στόχος όσων με αυταπάρνηση και προσήλωση υπηρετούμε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα στα χρόνια που χαρακτηρίστηκαν από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και την κινδυνολογία της Νέας Δημοκρατίας.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο καταφέραμε πολλά ώστε να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, να αποκτήσουν τα νησιά μας ξανά φωνή, να μιλήσουμε για τον πολίτη και όχι τα συμφέροντα. Και η προσπάθειά μας αυτή έχει πορεία και μέλλον και δεν τελειώνει απλά στις 8 Οκτωβρίου. Τα «πέτρινα χρόνια» του ΠΑΣΟΚ ανήκουν πια στο παρελθόν. Το Κίνημά μας είναι παρόν ως δεύτερο κόμμα στο νομό Δωδεκανήσου και όσοι εκ των έσω απεργάζονται των προσπαθειών μας αποτελούν ξένο σώμα.

Δεν θα γίνουμε οι νεροκουβαλητές εκείνων που προτάσσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους έναντι του συλλογικού αγώνα, που εκμεταλλεύονται τη συγκυριακή εκλογή ή επιλογή τους σε όργανα και θέσεις του Κινήματος εξαργυρώνοντας την παρουσία τους με τη συμμετοχή τους σε σχηματισμούς και αυτοδιοικητικές παρατάξεις της Δεξιάς πτέρυγας.

Κατόπιν επικοινωνίας του Γραμματέα ΚΠΕ, Ανδρέα Σπυρόπουλου, με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα φαινόμενα μεταγραφών στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που στηρίζονται ή συγγενεύουν με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπονται στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο του ΠΑΣΟΚ (ΕΔΕΚΑΠ).

Κατά τα λοιπά, θα τα πούμε από 1 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά ονομαστικά. Ο καθένας θα κριθεί για τις επιλογές του.

Ρόδος, 22 Αυγούστου 2023

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλαγής

Ν. Δωδεκανήσων