Πικραμένος αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Αλέξανδρος Κολιάδης – Ένας κύκλος κλείνει…

Share

Σε μια ‘εκ βαθέων’ εξομολόγηση όπου εξέφρασε την πικρία του για ό,τι έγινε τον τελευταίο καιρό με την παραίτησή του από την ΔΕΡΜΑΕ, αποχώρησε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της εταιρείας, πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, του ΠΡΟΤΟΥΡ και τέως αντιδήμαρχος Λίνδου, Αλέξανδρος Κολιάδης. 

Μάλιστα, ζήτησε να του επιστραφούν προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία –όπως είπε ο ίδιος- ενώ βρίσκονταν μέσα στο γραφείο του στη ΔΕΡΜ ΑΕ, αφαιρέθηκαν ερήμην του.

Ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έγινε και τόνισε, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Μετά την τελευταία συνεδρίαση, κατέθεσα την παραίτησή μου για προσωπικούς λόγους. Ένας κύκλος έκλεισε. Ίσως να ανοίξει ένας άλλος. Υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση. Ξεκίνησα με μια ομάδα ανθρώπων πριν 3,5 χρόνια, μια αποστολή. Θεωρώ ότι προσπάθησα  με όλες μου τις δυνάμεις να ανταπεξέλθω σε ό,τι μού ανέθεσαν να κάνω. Ο κόσμος, είναι αυτός που θα κρίνει. Υπάρχει όμως, και η συνείδησή μας. Και είναι αυτό που μας κάνει να κοιμόμαστε ήσυχα το βράδι και να ξυπνάμε το πρωί με διάθεση να συνεχίσουμε να υπηρετούμε. Θα ήταν πολιτικά ανήθικο από πλευράς μου, κάτι παραπάνω. Ένας πολύ όμορφος κύκλος, σήμερα για μένα, κλείνει. Επιτρέψτε μου να μην συνεχίσω με αυτή τη δημοτική αρχή. Επιτρέψτε μου να νιώθω έτσι. Μπορώ να κοιτάξω όλους τους συναδέλφους μου στα μάτια. Μην προτρέχετε στο τι θέλει να κάνει κάποιος για το μέλλον του. Απλά, αποδεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να φοβήθηκε ή να σεβάστηκε την οικογένειά του ή τέλος πάντων να θέλει να κάνει μια άλλη επιλογή στη ζωή του. Αυτό που όφειλα να κάνω, το έκανα σε αυτά τα 3,5 χρόνια. Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ελπίζω να μην τον απογοήτευσα. Κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους. Όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος. Να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους σας».

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του σε ΔΕΡΜ ΑΕ και ΔΟΠΑΡ και ευχήθηκε καλή συνέχεια σε όλους.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ότι ο κ. Κολιάδης παρέδωσε προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλη Σοκορέλλο, την παραίτησή του από την παράταξη του κ. Καμπουράκη, γραπτώς. news-politics