Podcast: «Τετ α Τετ» με την Κατερίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή, υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα

Share

 

«Τετ α Τετ» με την Κατερίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή, υποψήφια στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η φαρμακοποιός Κατερίνα Βουρεξάκη – Ταμπουρατζή, Καλυμνιακής καταγωγής, είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα. Πρόκειται για μια δυνατή πολιτική υποψηφιότητα λόγω του πλούσιου βιογραφικού και της αδιάλειπτης δράσης της στην πολιτική και την κοινωνία.

«Τετ α Τετ» με την Κατερίνα Βουρεξάκη συζητούμε για την απόφαση της να αποδεχθεί την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και για τις προτεραιότητες και το όραμα του κόμματος και της ίδιας που επιθυμεί να μεταφέρει στο Ευρωκοινοβούλιο. Επίσης απαντά στο πόσο αισιόδοξη είναι για την 2η θέση στην οποία στοχεύει το κόμμα της στις Ευρωεκλογές και ασκεί κριτική στη κυβερνητική πολιτική και στην «lıfe style πολιτική» του Στέφανου Κασελλάκη.

Ακούστε το πολύ ενδιαφέρον podcast με την κ. Κατερίνα Βουρεξάκη – Ταμπουρατζή.

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή είναι πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και έχει ανταποκριθεί στις δραστηριότητες της θέσης της με πάθος και αποτελεσματικότητα. Υπήρξε μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου, μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΦ και Ιδρυτικό στέλεχος του Ινστιτούτου Ερευνών & Εφαρμογών Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Η υποψήφια έχει διακριθεί για το σημαντικό διδακτικό έργο της στον πολύπαθο τομέα της Υγείας ενώ στο πλούσιο βιογραφικό της αναφέρονται και προηγούμενες πολιτικές της αποφάσεις και εμπειρίες.

Ευαισθητοποιημένη στα θέματα της Ισότητας των Φύλων όσο και στις Πολιτιστικές αναγκαιότητες, αφού επί χρόνια είναι μέλος της UNESCO και μέσα από κάθε δράση της, δηλώνει αποφασισμένη: «να μην αφήσει κανένα όνειρό της για την εξέλιξη του κόσμου στην τύχη του».

Είναι Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων επί σειρά ετών και εξυπηρετεί, περισσότερο από 25 χρόνια , όλους τους νησιώτες για ότι χρειαστούν από τον Πειραιά όπου διαμένει.

Επίσης έχει οριστεί από την Εισαγγελία πραγματογνώμονας στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.