Podcast: «Τετ α Τετ» στο News-Politics.gr με τον βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Μάνο Κόνσολα

Share

 

«Τετ α Τετ» στο NewsPolitics.gr με τον βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνο Κόνσολα σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις Eυρωεκλογές, την  επιστολική ψήφο, τα προβλήματα των αλιέων στα Δωδεκάνησα και την αναβάθμιση της σχολής Δυτών Καλύμνου. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ 

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον «Τετ α Τετ» με τον βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ, Μάνο Κόνσολα συζητούμε για τις ευρωεκλογές και το πόσο σημαντική είναι η πάνδημη συμμετοχή σε αυτές. Ο βουλευτής καλεί όλους να ψηφίσουν ώστε η χώρα να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο και εικόνα σταθερότητας, ασφάλειας και αξιοπρέπειας.

Για την επιστολική ψήφο, μέσω της οποίας δίδεται η δυνατότητα στους απανταχού Έλληνες να έχουν λόγο για το μέλλον του τόπου τους είπε ότι, αποτελεί «γιορτή της Δημοκρατίας», πρέπει να προχωρήσει και για τις εθνικές εκλογές και προέτρεψε όσους ενδιαφέρονται, να σπεύσουν για τις διαδικασίες εγγραφής διότι η προθεσμία εκπνέει στο τέλος Απριλίου.

Από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για τα προβλήματα των αλιέων στα Δωδεκάνησα

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες μας έδωσε ο κ. Κόνσολας για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για τα προβλήματα των αλιέων στα Δωδεκάνησα. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αλιέων Μέσης και Παράκτιας Αλιείας Καλύμνου, Κώστας Σαρούκος, κυριάρχησε το πρόβλημα που έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα και αφορά στην παράνομη αλιεία τουρκικών αλιευτικών σκαφών στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Κλείνοντας την συζήτηση μας, ζητήσαμε από τον βουλευτή να μας ενημερώσει επίσης για την κοινοβουλευτική του παρέμβαση και τις συγκεκριμένες προτάσεις του προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου.

ΑΚΟΥΣΤΕ TO PODCAST