Πόσο θα κρατήσουν οι ‘ευαίσθητες ισορροπίες’ στη ΔΕΥΑΡ;

Share

Πολύ δύσκολη διαφαίνεται η κατάσταση στη ΔΕΥΑΡ. Μετά την αλλαγή στην διοίκηση με την αντικατάσταση του κ. Βασίλη Μανέττα από τον κ. Γιάννη Καμπούρη και την παραίτηση (λόγο συνταξιοδότησης) του κ. Γιώργου Υψηλάντη, το νέο σχήμα, προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του.

Αφενός, η απουσία Υψηλάντη έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα (αφού αρκετά στελέχη τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας εκφράζουν δυσαρέσκεια), αφετέρου σε ψηφοφορίες που έχουν ήδη λάβει χώρα, ο νέος πρόεδρος δεν έχει ευρεία στήριξη.

Πληροφορίες και…. ‘διαρροές’ αναφέρουν πως η θέση του κ. Καμπούρη θα δοκιμαστεί έντονα και μάλιστα πολύ σύντομα. Το ίδιο και οι ‘ευαίσθητες ισορροπίες’ στη ΔΕΥΑΡ (μέσα κι έξω από αυτήν).

Η αντιπολίτευση έδωσε ήδη το στίγμα της, με στελέχη να βγαίνουν ανοιχτά και να καταγγέλλουν τη νέα τριμερή προγραμματική με την ΠΝΑι (ενώ εδώ και χρόνια, περιορίζονταν μόνον στον δικό τους κύκλο, με άλλες πρακτικές) ενώ κάποια μέλη ανήκοντα στην πλειοψηφία, δεν δίστασαν να εκφράσουν αντιρρήσεις ανοιχτά (αν και σύντομα, αναδιπλώθηκαν για ευνόητους λόγους και προέβησαν σε επεξηγηματικές δηλώσεις…)

Η συνέχεια στην ΔΕΥΑΡ αποκτά ενδιαφέρον: η ενημέρωση έρχεται με το σταγονόμετρο, οι ισορροπίες άλλαξαν, η αντιπολίτευση βγαίνει ανοιχτά και οι ψηφοφορίες προκαλούν πονοκέφαλο στον νέο πρόεδρο -ο οποίος, ενόσω προσπαθεί να βρει μια άκρη, θέλει να παίζει και το όνομά του και σε διάφορα εσωκομματικά παιχνίδια του Πασόκ!

Οσονούπω, ραντεβού στην επόμενη συνεδρίαση…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάποιος να αλλάξει και τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΡ που εμφανίζεται ακόμη ως πρόεδρος ο κ. Μανέττας και ως γενικός διευθυντής ο κ. Υψηλάντης!

news-politics