Προσωπικοί στόχοι και προτεραιότητες του Κρις-Χρυσόστομου Αλαχούζου, υποψήφιου με την παράταξη «Νέα Κάλυμνος» (video)

Share

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρώην Δήμαρχος του Τάρπονς Σπρίνγκς, Χρυσόστομος Αλαχούζος, υποψήφιος με την Παράταξη του Γιάννη Γαλουζή, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στα γραφεία της Παράταξης. Ο κ. Αλαχούζος παρουσίασε τους προσωπικούς του στόχους και τα προβλήματα του νησιού που αποτελούν προτεραιότητα για αυτόν και έχουν να κάνουν με τον τομέα της υγείας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Οι στόχοι του αυτοί, όπως τόνισε, υποστηρίζονται πλήρως από τον αρχηγό της Παράταξης, Γιάννη Γαλουζή.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Οι στόχοι αυτοί είναι: Α. Να σταματήσει να καπνίζει η χωματερή που είναι επιβλαβής για την υγεία των πολιτών, με σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, ανακύκλωση και τη συνεργασία της Περιφέρειας. Β. Αναφορικά με την ποιότητα ζωής, στοχεύει σε αφαλατώσεις για καλό νερό σε όλη την Κάλυμνο και αλλαγή όλων των αμιαντοσωλήνων. Γ. Επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν στην καθαριότητα, με συστηματική δουλειά, προγραμματισμό και σωστή διεύθυνση από το Δήμο.

Ειδικά για το θέμα της καθαριότητας ο κ. Αλαχούζος προέβαλε τη συμμετοχή των σχολείων και την παιδεία των μαθητών, με την υποστήριξη του Δήμου, ως αναγκαιότητα για την επίλυση του προβλήματος. Γ. Τέλος ο Χρυσόστομος Αλαχούζος στοχεύει στην ίδρυση Γραφείου Αποδήμων για να τους εξυπηρετεί  και ανακοίνωσε ότι ο σκοπός είναι να το αναλάβει ο ίδιος.

Είμαστε μια ομάδα, είπε κλείνοντας, και θα δουλέψουμε μαζί με την εμπειρία και τους στόχους μας για όλα τα παραπάνω και για αυτό ζητώ την ψήφο των Καλυμνίων.

Ακολουθεί η συνέντευξη