Ψηφοδέλτια Κινάλ / Πασόκ: Όταν δάκρυσαν και οι ξαπλώστρες στην παραλιακή…

Share

Αυτή η κατάσταση με τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων στα κόμματα ενόψει εκλογών (που δεν ξέρουμε πότε κι αν θα γίνουν!) και την προσπάθεια διαρροής ονομάτων που δήθεν παίζουν, ομολογώ ότι μάς συγκινεί. 

Με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του Κινάλ / Πασόκ, κάποιοι, βλέποντας την δημοσκοπική άνοδο και την αποδοχή που τυγχάνει, έσπευσαν να ξεκινήσουν την επιχείρηση προσέγγισης στο περιβάλλον του. Άρχισαν να ‘διαρρέουν’ φήμες ότι τάχα μου ‘παίζει’ το ονοματάκι τους για το ψηφοδέλτιο με σχόλια, με παραπολιτικά και με εμφανίσεις από το πουθενά.

Μέχρι και βιογραφικά έστειλαν στο γραφείο του Προέδρου, κάποιοι, που θυμήθηκαν αίφνης ότι ήταν κάποτε σε αυτό τον χώρο, ενώ είχαν μεταπηδήσει σε άλλους χώρους για τους οποίους έδιναν μάχες και μάλιστα σε άλλα επίπεδα!

Οι πληροφορίες όμως, αναφέρουν ότι στο Πασόκ, δεν τα είδαν όλα αυτά με καλό μάτι. Γι’ αυτό και η συντονιστική γραμματεία νομαρχιακής επιτροπής νότιας Δωδεκανήσου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σήμερα, όπου βάζει τα πράγματα στην… θέση τους, αποστέλλοντας σαφή μηνύματα προς τους υποψήφιους μνηστήρες, διαδρομιστές και ‘κλαρινογαμπρούς’ που είτε προέρχονται από άλλους χώρους, είτε θυμήθηκαν τις σχέσεις τους με το κόμμα μετά από χρόνια απραξίας.

Και πάνω που πήγαμε να συγκινηθούμε από την διάθεση προσφοράς και δάκρυσαν οι ξαπλώστρες στην παραλιακή (εκεί κοντά στο Έλλη και λίγο παραπέρα) ήρθε η ανακοίνωση και ξεκαθάρισε τα πράγματα…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 

Η συντονιστική γραμματεία νομαρχιακής επιτροπής ν. Δωδεκανήσου εκφράζει την απαξίωσή της στα δημοσιεύματα που διακινούνται από μερίδα του διαδικτυακού τύπου τα οποία γράφουν υποψηφιότητες για τις βουλευτικές εκλογές θεωρώντας πως εκφράζουν μάλιστα την ηγεσία του Κινήματος.

Θεωρούμε χρέος μας να ξεκαθαρίσουμε πως κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τα θεσμικά όργανα  του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Έχει γίνει ξεκάθαρο με  τον πιο επίσημο τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα δημιουργήσει πανίσχυρα ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα χωρίς   αποκλεισμούς και με μοναδική στόχευση το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα να καταγράψει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην χώρα. Γι’ αυτό τον λόγο, σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς.

Είναι, βέβαιο, πως στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που αναφέρονται στο καταστατικό του Κινήματος ώστε να μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στον νομό μετά τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου καθώς και  την πρόσφατη επίσκεψή του είναι   παραπάνω από ευνοϊκό καθώς ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης δείχνει να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια του νέου Προέδρου. Προχωράμε δυναμικά στην νέα εποχή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ υπηρετώντας την Ενότητα – την Ανανέωση και την Πολιτική Αυτονομία. / news-politics