ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ! Διακομιχάλης: Η συνεργασία με την παράταξη Γαλουζή ήταν προβληματική (video)

Share

“Η συνεργασία με την παράταξη Γαλουζή ήταν ούτως ή άλλως προβληματική. Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση είναι εξαπάτηση του Καλυμνιακού λαού”

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Μια συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί μας παραχώρησε ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης. Ο Δήμαρχος αποδέχεται , απαντώντας σε ερώτημά μας , ότι το νήμα συνεργασίας με την παράταξη Γαλουζή έχει κοπεί. Ζήτησε μάλιστα από τον κ. Γιάννη Γαλουζή να είναι προσεκτικός στην κριτική που ασκεί διότι, όταν συνεργάζεσαι με τη δημοτική αρχή, το ίδιο και κορυφαίο στέλεχος σου στη ΔΕΥΑΚ, η κριτική αυτή πρέπει “να στέκει”, λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Διακομιχάλης παραπονέθηκε ότι, όταν ζητήθηκε από τον κ. Γαλουζή, ως συνεργαζόμενη παράταξη, να τοποθετηθεί για το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου περιόδου 2021-2023 δεν απάντησε και το ίδιο έγινε και με την οικονομοτεχνική μελέτη του αναπτυξιακού οργανισμού, σε αντίθεση με την άλλη συνεργαζόμενη παράταξη του Μιχ. Μπούκη.

Αυτά τα δυο κορυφαία ζητήματα όπως τόνισε, αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σε μια συνεργασία η οποία ήταν ούτως ή άλλως προβληματική.

Θεωρεί δε προκλητικό το γεγονός ότι τον εγκάλεσαν τόσο ο κ. Γαλουζής όσο και ο κ. Μαστροκούκος, να απολογηθεί για προσλήψεις ημετέρων.

“Δικά τους πρόσωπα δεν τα απέλυσα και βρίσκονται δίπλα μου και οι προσλήψεις που έγιναν τις ψήφισαν ομόφωνα.” Είναι ανέντιμη πολιτική στάση να θολώνεις τα νερά και να μην λες ονόματα, λέει ο ίδιος.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης ενημέρωσε ότι για όλα τα παραπάνω θα μιλήσει με λεπτομέρειες και στοιχεία σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει την Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ