Ρόδος: «Η νονά πήρε τα παιδιά μου και δε με αφήνει ούτε να τα δω» | Πατέρας κατηγορήθηκε για κακοποίηση κι έχει να δει τα παιδιά του 2,5 χρόνια

Share

 

Κραυγή αγωνίας από έναν πατέρα στη Ρόδο που έχει να δει τα παιδιά του 2,5 χρόνια και τον περασμένο Αύγουστο έχασε και τη σύζυγό του, αφήνοντάς τον χήρο. 

Ανώνυμη καταγγελία έφερε την υπόθεση στο «φως». Η καταγγελία αναφέρει ότι η οικογένεια των παιδιών τα κακοποιούσε και ασελγούσε σε βάρος τους. Η κοινωνική υπηρεσία διενήργησε έρευνα μίας εβδομάδας και τα παιδιά -μετά από εισαγγελική απόφαση- ζουν μόνιμα με τη νονά τους. 

«Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου και μετά από τέσσερις προσπάθειες εξωσωματικές κάναμε δύο παιδάκια δίδυμα. Η νονά ερχόταν και έβλεπε συχνά τα παιδιά και άρχισε να τα παίρνει και στο μαγαζί της. Η καταγγελία έγινε από δασκάλα. Ήρθε η πρόνοια χωρίς να είμαστε στο σπίτι εγώ κι η γυναίκα μου. Ήρθε κοινωνικός λειτουργός και πήρε τα παιδιά. Το χαρτί της απόφασης δεν έχει σφραγίδες. Μας κατηγορούν ότι κακοποιούμε τα παιδιά. Από το σπίτι μας, βρέθηκαν στη νονά. Μας απαγορεύουν να τα δούμε, μας κατηγορούν άδικα», λέει ο πατέρας των διδύμων.

«Αυτή η γυναίκα είναι ανύπαντρη και δεν έκανε παιδιά. Ήρθε μέσα στο σπίτι μας και πήρε τα δικά μου τα παιδιά», προσθέτει λίγο μετά.

Ρόδος: «Η σύζυγός μου έφυγε απ’ τη ζωή από τη στεναχώρια της»

Ο άνδρας υποστηρίζει ότι ο θάνατος της γυναίκας του, τον περασμένο Αύγουστο, οφείλεται και στη στεναχώρια που ένιωθε εκείνη, λόγω του ότι δεν μπορούσε να δει τα παιδιά της. «Παρακαλούσε τη νονά να δει τα παιδιά για τελευταία φορά και αρνήθηκε να τα φέρει στο σπίτι».

Ο πατέρας των διδύμων κάνει έκκληση και ζητά από τη Δικαιοσύνη να πάρει πίσω τα παιδιά του, είναι συντετριμμένος και δηλώνει πως το κάνει γιατί το χρωστά και στην εκλιπούσα σύζυγό του. Παράλληλα, αναμένει την εκδίκαση της υπόθεσης.

Θεία παιδιών Ρόδος

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε και η θεία των παιδιών που κατηγορείται επίσης για κακοποίηση. Δηλώνει αθώα, αρνούμενη κάθε κατηγορία που αντιμετωπίζει.

«Κατηγορούμαι για κακοποίηση των παιδιών με κάποιον άγνωστο άνδρα που βρισκόταν στο σπίτι μου. Όλα αυτά είναι ανυπόστατα. Είναι φαντασιώσεις, νομίζω, της νονάς. Το έκανε με δόλο για να αποξενώσει τα παιδιά από όλη την οικογένεια και να πάρει την επιμέλειά του», ισχυρίζεται η θεία των διδύμων.

«Η νονά των παιδιών δε δουλεύει και έχει άπλετο χρόνο να ασχοληθεί μαζί τους. Έχει εμμονές, ειδικά με το αγόρι…», καταγγέλει αμέσως μετά.

«Η καταγγελία έγινε από μία δασκάλα που πλήρωνε η νονά. Εγώ κατηγορούμαι για κακοποίηση των παιδιών, για ασέλγεια των παιδιών, για βιασμό και πορνογραφία. Από την έρευνα της αστυνομίας δεν υπάρχουν ενδείξεις γι’ αυτά τα πράγματα». / star

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/658206/rodos-hrthe-sto-spiti-kai-mas-phre-ta-paidia