ΡΟΔΟΣ: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Νίκο Ανδρουλάκη… (φωτογραφίες και βίντεο)

Share

Μπορεί η σημερινή Κυριακή να ήταν αφιερωμένη στην 74η επέτειο από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα (καθώς ο εορτασμός της 7ης Μαρτίου μετατέθηκε εκτάκτως φέτος λόγω του ότι συνέπιπτε με την Καθαρά Δευτέρα) και να κατέβηκαν αρκετά πολιτικά πρόσωπα στην Ρόδο για την Παρέλαση και τους εορτασμούς, ένα πρόσωπο όμως ήταν που μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, παρέστη στις εκδηλώσεις (για πρώτη φορά ως εκλεγμένος Πρόεδρος του Κινάλ / Πασόκ) στην Ρόδο και… τράβηξε όλα τα βλέμματα. 

 

Παρά το γεγονός πως βρέθηκαν στην Ρόδο ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, το επίκεντρο των συζητήσεων ήταν ο νέος πρόεδρος του Κινάλ.

Ίσως να ήταν και η πρώτη φορά που ο κόσμος πλησίασε τόσο πολύ έναν πολιτικό σε τέτοιες εκδηλώσεις…

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, κατέθεσε στεφάνι στον Βωμό της Πατρίδας και παρακολούθησε την Παρέλαση ενώ σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, έστειλε σαφές μήνυμα στην Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και να σταματήσει τα παράλογα αφηγήματα για «γαλάζια πατρίδα» και αποστρατικοποίηση των νησιών.

Αμέσως μετά (δεν ανέβηκε στην καθιερωμένη δεξίωση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στα γραφεία της Περιφέρειας) έκανε μία βόλτα στην πόλη και αργότερα επισκέφτηκε τ’ Αφάντου και τον Αρχάγγελο.

Τον πρόεδρο του Κινάλ συνόδευαν ο κ. Γιώργος Νικητιάδης, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Βάιος Καλοπήτας, ο τέως δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, η κυρία Κατερίνα Γαβαλά (από την Κω), τα στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής που ορίστηκε πρόσφατα και στελέχη του κόμματος στην περιοχή.

news-politics

ΒΙΝΤΕΟ