ΡΟΔΟΣ: Πώς το lockdown ‘εκτόξευσε’ τις πλαστικές επεμβάσεις!

Share

Δεν προλαβαίνουν να αδειάσουν τα κρεβάτια των χειρουργείων σε Αθήνα και Ρόδο από τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες επιλέγουν να υποβληθούν οι συμπολίτισσες μας! Η είδηση φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι fake news αλλά είναι αληθινή.

Ρωτήσαμε τον γνωστό Ροδίτη πλαστικό χειρουργό, Λευτέρη Δημητραδιού και μας το επιβεβαίωσε.

«Είναι αλήθεια ότι η πλαστική χειρουργική λειτουργεί αποφορτιστικά. Δίνει μια διάθεση χαράς και μια πολύ πιο ωραία αντίληψη για το πώς είμαστε και πώς φαίνεται. Οπότε, σε ένα περιβάλλον αυξημένης πίεσης όπου ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του, αυτό είναι μια διέξοδος ώστε κάποιος που επιλέγει την πλαστική χειρουργική (αισθητική) να αισθανθεί καλύτερα και να νιώσει μια αισιοδοξία για το αύριο».

Το lockdown βοηθάει και σε άλλες παραμέτρους. Υπάρχει χρόνος για αποθεραπεία και ανάρρωση μετά από μια επέμβαση:

«Πράγματι υπάρχει περιθώριο χρόνου και μάλιστα όταν είναι κανείς κλεισμένος σπίτι λόγω του lockdown δεν χρειάζεται να έχει πολλές επαφές με το κοινωνικό σύνολο. Ίσως είναι και μια καλή περίοδος για να γίνουν επεμβάσεις που απαιτούν χρόνο για αποκατάσταση» λέει ο Λευτέρης Δημητραδιού.

Στα χειρουργικά κρεβάτια, οι επεμβάσεις είναι κάθε είδους: αυξητική στήθους (η πιο διαδεδομένη), κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση, διάφορες επεμβάσεις στο σώμα και στο πρόσωπο και πολλά άλλα.

Οι γυναίκες κάθε ηλικίας επιλέγουν να αξιοποιήσουν την περίοδο του lockdown και να τρέξουν να προλάβουν από τώρα για να είναι έτοιμες το καλοκαίρι ενώ υπό άλλες συνθήκες, σε τέτοια περίοδο εορτών δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο.

Στο χειρουργικό κρεβάτι ή και σε θεραπείες που δεν χρειάζονται νυστέρι, προσφεύγουν δεκάδες γυναίκες αλλά και άνδρες.

Τους τελευταίους μήνες, η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα για χειρουργεία από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες επεμβάσεις, στην Ρόδο. Κι όπως λέει ο χειρουργός:

«Είναι πολύ μεγάλη η ζήτηση. Στην Ρόδο τους τελευταίους μήνες ανέβηκε κατακόρυφα η διάθεση για χειρουργείο επειδή όποιος το επιλέξει δεν χρειάζεται να πάει στην Αθήνα. Σε αυτό έχουν συντελέσει πολλοί παράγοντες όπως η πολύ καλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών της ιδιωτικής κλινικής που υπάρχει στην Ρόδο».

Πάντως, είναι γεγονός πως η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό κερδίζει έδαφος συνεχώς και η εμπιστοσύνη αυξάνεται καθώς υπάρχουν θετικά αποτελέσματα:

«Οι επεμβάσεις, οι τεχνικές και οι θεραπείες είναι ήδη πολύ ασφαλείς και πολύ εξελιγμένες και συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε πολύ μεγάλο βαθμό» λέει ο κ. Δημητραδιού. / πηγή: 12vima