Σε διεθνή έκθεση αφιερωμένη στην Φρίντα Κάλο, η Ροδίτισσα εικαστικός Ειρήνη Βαζούκου (φωτος)

Share

 

Σε διεθνή έκθεση αφιερωμένη στην Φρίντα Κάλο, συμμετέχει η Ροδίτισσα εικαστικός Ειρήνη Βαζούκου

Μετά από δύο εκθέσεις που έλαβε μέρος στην Ιταλία στο Μουσείο Diocesono στο Gubio και στην γκαλερί Imagoars στην Βενετία , αυτές τις μέρες συμμετέχει σε έκθεση στα Τίρανα και τις επόμενες μέρες, θα παρουσιάσει δουλειά της σε γκαλερί στο Παρίσι

”Η Διεθνής έκθεση αφιερωμένη στην Frida στην οποία έχω την χαρά να συμμετέχω στην Γκαλερί E Artit Tirane σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Τιράνων, εγκαινιάστηκε και συνεχίζεται έως και τις 26/11. Μερικές φωτογραφίες από τα εγκαίνια” όπως αναφέρει.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της και η ίδια:
«Λατρεύω την ελευθερία, να εκφράζω πλήρως την προσωπικότητά μου!», Φ. Κάλο
Η έκφρασή της, έμπνευση ανά πάσα στιγμή για τη γυναίκα, να παλεύει σκληρά για την ελευθερία της, και να μην περιορίζεται να εκπληρώσει τον εαυτό της πνευματικά και επαγγελματικά.
Η επόμενη δραστηριότητα είναι σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Τιράνων, για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν την εμπνευσμένη τέχνη της Φρίντα Κάλο από κοντά, μπορείτε να έρθετε μαζί μας στις 03.11.2023.
@ne_dobi_te_gruas_alxiptare

“I love freedom, to express my personality completely!”, F. Kahlo
Her expression, an inspiration at all times for the woman, to fight hard for her freedom, and not limit herself to fulfill herself spiritually and professionally.
The next activity is in collaboration with the Tirana Art Gallery, for all those who want to enjoy the inspiring art of Frida Kahlo up close, you can join us on 03.11.2023.
@ne_dobi_te_gruas_alxiptare