Σε ισχύ παραμένει το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στη Ρόδο

Share

Σε ισχύ παραμένει το εορταστικό ωράριο στη Ρόδο για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού στις αγορές του, ενόψει των εορτών και φυσικά, της Πρωτοχρονιάς.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις περισσότερες μέρες από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, προκειμένου να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους να ψωνίσουν όσα χρειάζονται τις γιορτές και να αγοράσουν τα δώρα σε συγγενείς και φίλους που γιορτάζουν.

Το εορταστικό ωράριο θα ισχύσει μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου. Επίσης την ίδια ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, αλλά και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου.

Την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά, όπως επίσης και την Κυριακή 1 Ιανουαρίου αλλά και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου. Μάλιστα, ο Εμπορικός Σύλλογος σε μήνυμά του προς το καταναλωτικό κοινό αναφέρει ότι τα τοπικά καταστήματα έχουν επάρκεια προϊόντων, σωστή εξυπηρέτηση, καλές τιμές και παρέχουν πλήρη ασφάλεια με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καλώντας όλους να τα στηρίξουν και να πραγματοποιήσουν από αυτά τις εορταστικές αγορές τους.

Η αγορά του νησιού μας μετά από δύο χρόνια πανδημίας περιμένει τους καταναλωτές για να κάνουν τις αγορές τους και να τονώσουν την τοπική οικονομία που έχει πληγεί καθοριστικά. Ο εμπορικός κόσμος αισθανόμενος την ανάγκη του κοινού για αγορές πολλές φορές σε είδη ανάγκης, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και τα συρρικνωμένα εισοδήματα των πολιτών, είναι αποφασισμένος να κάνει καλές τιμές για να προσελκύσει τους καταναλωτές.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΡ για το θέμα, αναφέρει τα εξής:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό, ότι θα μπορεί να εξυπηρετηθεί στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, που αρχίζει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, ως ακολούθως:

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 9:00 – 21:00
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 9:00 – 21:00
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 9:00 – 21:00
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 9:00 – 21:00
Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 9:00 – 18:00
Κυριακή 1 Ιανουαρίου ΑΡΓΙΑ
Δευτέρα 2 Ιανουαρίου ΚΛΕΙΣΤΑ
Τρίτη 3 Ιανουαρίου 9:00 – 21:00
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 9:00 – 21:00
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 9:00 – 21:00
Παρασκευή 6 Ιανουαρίου * ΑΡΓΙΑ
Σάββατο 7 Ιανουαρίου 10:00 – 18:00

* Τα Άγια Θεοφάνεια.

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου επανέρχεται το Χειμερινό Ωράριο.

«Τα τοπικά εμπορικά καταστήματα, σας περιμένουν με εορταστική διάθεση, επάρκεια προϊόντων, σωστή εξυπηρέτηση, καλές τιμές και πλήρη ασφάλεια με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα».