Σε καφέ της πόλης θα συναντηθεί με πολίτες, στη Ρόδο, ο Πρωθυπουργός το απόγευμα της Δευτέρας

Share

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται την προσεχή Δευτέρα, 8 Απριλίου στη Ρόδο, οπότε και θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος το βράδυ της ίδιας ημέρας, στους προέδρους των ομοσπονδιών της HOTREC, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ξενοδοχίας, Εστίασης και Αναψυχής, ενόψει του φόρουμ που θα διεξαχθεί στο Καστέλλο, το διήμερο 8 και 9 Απριλίου. Στο forum θα οαραστεί και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Το φόρουμ είναι συνδιοργάνωση της HOTREC και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η HOTREC, Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ξενοδοχίας και Εστίασης, είναι ένας από τους σημαντικότερους φορείς του ευρωπαϊκού τουρισμού. Αποτελεί την ένωση – ομπρέλα των ξενοδοχείων, εστιατορίων μπαρ και καφέ και παρόμοιων επιχειρήσεων και εκπροσωπεί 47 εθνικές ενώσεις σε 36 ευρωπαϊκές χώρες. Οι συμμετέχοντες στο φόρουμ της Ρόδου, θα υπογράψουν διακήρυξη με την οποία θα αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 17.30 το απόγευμα θα συναντηθεί με πολίτες στην καφετέρια SKOUFOS PASTRY&BAKERY (επί του Πεζόδρομου Νικ.Πλαστήρα),όπου και θα μιλήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.