Σε Λέρο και Λειψούς η Βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία (φωτογραφίες)

Share

Τους Λειψούς επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα 31 Μαΐου η Βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του Καταφυγίου Θαλάσσιας Ζωής.

Το έργο είναι σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί θα λειτουργεί ως κέντρο περίθαλψης για θαλάσσια θηλαστικά και χελώνες, καθώς και ως χώρος φιλοξενίας δελφινιών που ελευθερώνονται από αιχμαλωσία.

Η Βασίλισσα, που συνοδεύεται από την αδελφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη και τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα, επισκέφθηκε και τη Λέρο, όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Μιχάλης Κόλιας (φωτογραφίες). / iefimerida / proto thema

Η βασίλισσα συνοδεύεται από τον πρόξενο της Ισπανίας στην Ελλάδα και την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Λέρου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Την βασίλισσα της Ισπανίας υποδέχτηκαν στον αερολιμένα Λέρου ο Μητροπολίτης Λέρου -Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος , ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Καστής Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός Άκης καθώς και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμειου κ. Μπίλλης Νεκτάριος.