Σε… «μετωπική» Δώρος Κωνσταντίνου – Φώτης Χατζηδιάκος, σε κάθε συνεδρίαση!

Share

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου και η ανταλλαγή «πυρών» ανάμεσα στους δύο άνδρες και πρώην συνεργάτες.

Ο λόγος για τον νυν αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δώρο Κωνσταντίνου και τον τέως δήμαρχο Ρόδου, κ. Φώτη Χατζηδιάκο που σε κάθε συνεδρίαση, «κονταροχτυπιούνται».

Με πολύ σκληρές εκφράσεις απευθύνθηκε και πάλι ο αντιδήμαρχος στον νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας –ο οποίος, σημειωτέον αποφεύγει να απαντήσει στις βαριές κουβέντες και τις επιθέσεις.

Ακόμη και στην τελευταία συνεδρίαση η οποία έγινε με τηλεδιάσκεψη (λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού) και ο καθένας ήταν στο γραφείο του, πλην του δημάρχου και συνεργατών που ήταν μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, το… θερμότερο ανέβηκε με αφορμή την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος.

«Γι’ άλλη μια φορά έχετε… αδύνατη ή επιλεκτική μνήμη. Λέτε ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι χωρίς όραμα. Κοιτάξτε που είστε σήμερα, εσείς που είχατε… όραμα, διότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην ήττα σας! Γιατί το πολιτικό σας μέλλον είναι… μαύρο!

Εσείς, θα παραμείνετε εκεί που είστε για πολλά χρόνια. Το πολιτικό σας παρελθόν είναι γνωστό! Ήσασταν ο χειρότερος δήμαρχο που πέρασε και κατ ομολογίαν ο πιο κακός! Αυτό θα σας συνοδεύει πάντα. Είστε παράδειγμα προς αποφυγή!»

Μάλλον η «κόντρα» θα έχει συνέχεια αν και κάποια στιγμή αναμένουμε την αντίδραση της άλλης πλευράς. / Π.Ντ.