Σε συνεργασία και συνένωση δυνάμεων κάλεσε ο Γιάννης Φλεβάρης τις παρατάξεις των Φώτη Χατζηδιάκου και Στάθη Κουσουρνά!

Share

Σε συνεργασία κάλεσε την παράταξη των κ.κ. Φώτη Χατζηδιάκου και Στάθη Κουσουρνά ή άλλες παρατάξεις μιλώντας στον Sky ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Φλεβάρης.

«Θα φθάσουμε στην κάλπη και θα κριθεί από τον κόσμο. Μετέχω σε μια πρωτοβουλία για να υπάρξει αλλαγή στο δήμο της Ρόδου. Λαμβάνω την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε . Αν υπάρξει μια συνένωση δυνάμεων θα έχει διαμορφωθεί μια πλειοψηφική τάση που θα υπερβαίνει το 43%. Έχω συζητήσει με άλλους ενδιαφερομένους για το δήμο της Ρόδου. Θα δούμε τι θα γίνει με τη διαδοχή στην παράταξη των κ Φώτη Χατζηδιάκου και Στάθη Κουσουρνά και θα υπάρξουν αρκετές συνέχειες που θα περιλαμβάνουν συνθέσεις και συμμαχίες», δήλωσε ο κ. Γιάννης Φλεβάρης.

Με αφορμή τη δήλωση του πρωθυπουργού της χώρας ότι ‘μύρισαν’ εκλογές ο κ. Φλεβάρης δήλωσε:

«Πράγματι υπάρχει άρωμα εκλογών. Έχουν μυρίσει οι εθνικές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας».

Σε ερώτηση για την παράταξη του και τι θα γίνει μέχρι την κάλπη δήλωσε:

«Αυτό το έργο θα έχει πάρα πολλά επεισόδια. Θα φθάσουμε στο καλοκαίρι για να ολοκληρωθεί το κτίσιμο του συνδυασμού. Θα φθάσουμε στην κάλπη και εκεί θα κριθεί και από τον κόσμο. Μετέχω σε μια πρωτοβουλία και καλώ όσους ενδιαφέρονται για να υπάρξει αλλαγή στο δήμο της Ρόδου. Αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε. Αν υπάρξει μια συνένωση δυνάμεων τον Ιανουάριο του 2023 θα έχει διαμορφωθεί μια τόσο πλειοψηφική τάση που θα υπερβαίνει κατά πολύ το 43%. Η κοινωνία ζητάει συνθέσεις Έχω συζητήσει με άλλους ενδιαφερομένους για το δήμο της Ρόδου. Περιμένω με σεβασμό να δω τις διαδικασίες στις παρατάξεις των κυρίων Φώτη Χατζηδιάκου και Στάθη Κουσουρνά. Από εκεί και πέρα να υπάρξουν αρκετές συνέχειες που θα είναι επιλογές πολιτικές», δήλωσε

Εκτίμησε δε ότι στην κάλπη για το Δήμο Ρόδου θα υπάρχουν τρεις συνδυασμοί.

πηγή: skyrodos .gr