Σε Τήλο και Χάλκη ο Γ.Νικητιάδης: Η ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή θα βάλει τέλος στην εγκατάλειψη των νησιών

Share

Την Τήλο και τη Χάλκη επισκέφθηκε ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Νικητιάδης, την Τρίτη 2 Μαΐου. 

Από την Τήλο με αφορμή το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν λειτουργεί το σύστημα τηλεϊατρικής, που είχε εγκατασταθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια ατόνησε, ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ και καυτηρίασε την πλήρη εγκατάλειψη των νησιών μας, από την κυβέρνηση. Παράλληλα σημείωσε πως μια ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή, θα δώσει τη δυνατότητα στο Κίνημα να επιβάλει τις θέσεις του στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ενίσχυση του τομέα Υγείας. Σε φιλική συνάντηση που τελικά μετατράπηκε σε πολιτική εκδήλωση, ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και στις προϋποθέσεις για κυβέρνηση συνεργασίας με ισχυρή εντολή.

Νωρίτερα ο κ. Νικητιάδης είχε συνάντηση με τη δημοτική αρχή και στη συνέχεια με τους δημοτικούς υπαλλήλους του νησιού και συζήτησαν θέματα που τους αφορούν. Ακολούθησε περιοδεία στην αγορά των Λιβαδιών όπου και συναντήθηκε με επαγγελματίες, οι οποίοι του μετέφεραν τους προβληματισμούς τους.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης επισκέφθηκε τη Χάλκη και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ευάγγελο Φραγκακη, την πρώην δήμαρχο Ελεγκω Παναγή και κατοίκους του νησιού. Κοινά τα ζητήματα που απασχολούν όλα τα νησιά όπως επίσης και κανένα ενδιαφέρον από την κυβέρνηση για τη στήριξη των ακριτών. Για μία ακόμη φορά ο κ. Νικητιάδης επεσήμανε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά καταθέσει πραγματικές πολιτικές προτάσεις για μία διακυβέρνηση της χώρας με σοσιαλδημοκρατικό πρόσημο.