Σειρά συναντήσεων στη Ρόδο πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ (video)

Share

 

Προπαρασκευαστική της μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για τις 17 Απριλίου, ήταν η επίσκεψη στη Ρόδο, τις δύο προηγούμενες ημέρες, κλιμακίου της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, Γιάννη Παναγόπουλο. Προχθές το απόγευμα, ο κ. Παναγόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Ρόδου (ΕΚΡ) και η Ένωση Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας, για την ακρίβεια.

Χθες το πρωί, μοιράστηκε έντυπο υλικό με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της απεργίας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και υπήρξαν συζητήσεις με εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ συναντήθηκαν με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων του νησιού.

Το μεσημέρι, ο κ. Παναγόπουλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον πρόεδρο της ΕΕΚΕ (Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος), κ. Απόστολο Ραυτόπουλο. Σημειώνεται ότι κατά τις επισκέψεις αυτές, ο κ. Παναγόπουλος συνοδευόταν από μέλη της διοίκησης του ΕΚΡ, με επικεφαλής τον πρόεδρό του, κ. Παναγιώτη Εγγλέζο.

ΒΙΝΤΕΟ