«Σείστηκε» το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας! – Επίδειξη… ισχύος από τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη! (video)

Share

 

«Σείστηκε» το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας / Μεγάλη, ενθουσιώδης και με …αέρα νίκης η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Αντώνη Καμπουράκη

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, παρουσία εκατοντάδων πολιτών, εκπροσώπων των τοπικών φορέων και των 492 υποψηφίων της παράταξης.

Επικρατούσε ιδιαίτερα ενθουσιώδης ατμόσφαιρα με τον κόσμο να επευφημεί τον Αντώνη Καμπουράκη, τον νυν και επόμενο δήμαρχο της Ρόδου! Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3.000 άτομα που γέμισαν «ασφυκτικά» το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας και κατέκλυσαν τον περιβάλλοντα χώρο, χαρίζοντας έντονο παλμό στην εκδήλωση.

Στη μεγάλη, κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Με Δύναμη για τη Ρόδο», αναδείχθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η μεγάλη της υπεροχή και η παράσταση νίκης του Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία του δήλωσε ότι: «Απόψε πέφτει η αυλαία ενός μακρύ, δύσκολου κι απαιτητικού προεκλογικού αγώνα.

Τον δώσαμε με ήθος, ευπρέπεια και ευγένεια. Σε διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες. Παντού. Στην πόλη και στα χωριά μας. Από το κέντρο της αγοράς μέχρι την πιο απομακρυσμένη κοινότητα. Παντού εισέπραξα πως είμαστε η πρώτη δύναμη και η επόμενη Δημοτική Αρχή θα έχει συνέχεια. Το βλέπω αυτό. Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, μέρα – μέρα, γίνονται μέρος αυτού του κλίματος νίκης που υπάρχει σε όλο το νησί μας».

Στη συνέχεια, ο κ. Καμπουράκης τόνισε ότι ο αγώνας που έχουν δώσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα, θα οδηγήσει στη νίκη της παράταξής του την Κυριακή! «Η συντριπτική πλειοψηφία των Ροδιτών είναι νοικοκύρηδες άνθρωποι που θέλουν να δουν τον τόπο τους να πηγαίνει μπροστά. Πονάνε τον τόπο. Θέλουν να δώσουν στη Ρόδο και δεν κοιτούν μόνο πως θα την εκμεταλλευτούν. Γι’ αυτό ακριβώς δίνω αυτό τον αγώνα.

Τον αγώνα που θα μας δώσει τη νίκη την Κυριακή, ώστε οι δικές τους προσδοκίες να είναι οι δικές μου προτεραιότητες στη δεύτερη θητεία μας. Να εκπροσωπήσω τα δικά τους όνειρα και να τα κάνουμε μαζί πράξη. Οι νοικοκύρηδες Ροδίτες να συνεχίζουμε να καμαρώνουμε για τη Ρόδο μας. Αυτή η δύναμη θα εκφραστεί στην κάλπη της Κυριακής!

Τώρα που βάλαμε τα πράγματα σε μια σειρά, είμαστε πανέτοιμοι να καταφέρουμε πολλά περισσότερα και πολύ γρηγορότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Α. Καμπουράκης, συμπληρώνοντας ότι: «Το πρώτο μήνυμα λοιπόν που πρέπει να βγει απόψε από εδώ την Καλλιθέα και να φτάσει παντού, με τη δική σας συμμετοχή, τη δική σας προσπάθεια και το δικό σας αγώνα μέχρι το βράδυ της Κυριακής, είναι πως είμαστε η μόνη δύναμη εμπιστοσύνης. Γιατί έχουμε σχέδιο, έχουμε ομάδα, έχουμε εμπειρία και στέρεες βάσεις συνεργασίας. Έχουμε την ποιοτική υπεροχή, έχουμε και τη Νίκη!».

Ο κ. Καμπουράκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πολιτικούς του αντιπάλους του, σημειώνοντας αναλυτικότερα τα εξής: «Το δεύτερο μήνυμα που πρέπει επίσης να το μεταφέρετε όσο πιο δυνατά και όσο πιο καθαρά μπορείτε, είναι η πολιτική άβυσσος που μας χωρίζει από τους αντιπάλους μας και ειδικά με τον κ. Κολιάδη. Με ξέρετε πολλά χρόνια. Ξέρετε ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω εμπλακεί σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Γι’ αυτό και το ξεκαθαρίζω ευθύς εξ αρχής. Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα. Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου για τις θέσεις ευθύνης που κατείχε μέχρι και 3 μήνες πριν από τις εκλογές. Κι αμέσως μετά εκεί που τα έβλεπε όλα άσπρα, άρχισε να τα περιγράφει όλα σαν μαύρα. Έδειξε τι άνθρωπος είναι. Το προσωπικό όμως τελειώνει εκεί. Το πρόβλημα είναι πολιτικό. Ο κ. Κολιάδης με τον τρόπο που έχει επιλέξει να πολιτεύεται, είναι επικίνδυνος για τη Ρόδο.

Ποιο είναι το σχέδιό του; Κανένα σχέδιο. Άκουσε κανείς μία πρόταση εκτός από γενικολογίες; Ζητάει λευκή επιταγή να βάλει εκείνος ό,τι θέλει μόνος του. Φανταστείτε το! Θα του δίνατε ποτέ λευκή επιταγή; Είναι βουτιά στο άγνωστο και στην περιπέτεια».

Κλείνοντας ο κ. Α. Καμπουράκης ευχαρίστησε τον κόσμο που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας, δηλώνοντας ότι η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξής του, αποτελεί τον πρόλογο της Νίκης που θα ακολουθήσει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου!

«Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο. Με ανθρώπους εργατικούς, δημιουργικούς και φιλότιμους. Τίποτα απ’ όσα έχουμε πετύχει διαχρονικά δεν έγινε τυχαία. Έγινε χάρη στην προσπάθεια του Ροδίτη που βάζει πάντα ψηλά τον πήχη. Που αναζητάει το καλύτερο για τη ζωή του και τον τόπο του. Γιατί αυτό λέει η ψυχή μας. Να είμαστε πάντα πρώτοι και καλύτεροι.

Σας ευχαριστώ για όλη αυτή τη θετική ενέργεια που μου δίνετε απόψε. Είναι ο πρόλογος της Νίκης μας. Της Προοπτικής και της Ελπίδας για τη Ρόδο μας. Όλοι μαζί, ενωμένοι, να σηκώσουμε τη Ρόδο μας ψηλότερα. Εκεί που της πρέπει. Εκεί που αξίζει. Εκεί που θέλουμε όλοι να την καμαρώσουμε με περηφάνια.

Συνεχίζουμε, μαζί!

Συνεχίζουμε, καλύτερα!

Καλό μας αγώνα.

Η Νίκη είναι δική μας.

Χίλια Ευχαριστώ», είπε ο Δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης