Σημαντική δωρεά του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στην Καρδιολογική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου με την καθοριστική συμβολή του Ομίλου Mitsis

Share

 

Απόλυτα συνεπής στις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία του για περισσότερα από πενήντα χρόνια, ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου, όλα μαζί τα μέλη του και το καθένα ξεχωριστά, υπηρετούν διακριτικά και με τον δέοντα σεβασμό την ηθική και υλική στήριξη ανθρώπων, φορέων και οργανισμών.

Υλοποιώντας έναν από τους βασικούς στόχους που έχουν θέσει και την καινούρια χρονιά, τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στηρίζουν ενεργά τη συνολική προσπάθεια εξοπλισμού του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου με την πρόεδρο του κα Πίτσα Δαλιάνη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους γιατρούς του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Ρόδου, προμηθεύτηκε και παρέδωσε, την Τετάρτη 1η Μαϊου 2024, στον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Κωνσταντίνο Κατσίλη, παρουσία και της καρδιολόγου κας Αναστασίας Νούλη, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δωρεά του Inner Wheel  και του Ομίλου Μήτση, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική για την αγορά τους, συμβάλλοντας στην ενίσχυση και αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν: μία συσκευή υπερηχογραφίας τσέπης μοντέλο Vscan AirΤΜ SL- GE HealthCare AE, ένας εξωτερικός απινιδωτής-Monitor E Series του οίκου Zoll και ένας ηλεκτροκαρδιογράφος μοντέλο Mac 5 A4 του οίκου GE Healthcare AE.

Ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής ευχαρίστησε θερμά όλους για τη δωρεά καθώς όπως είπε «με τα συγκεκριμένα μηχανήματα αναβαθμίζεται το επιστημονικό επίπεδο της Καρδιολογικής Κλινικής του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου και βελτιώνονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες».

«Ο ¨Όμιλος Inner Wheel Ρόδου θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό και το 2024 τις  δράσεις και τις ενέργειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Ο Όμιλος θα συνεχίσει επίσης να ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις το Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρόδου, στηρίζοντάς το με δωρεές όποτε καθίσταται ανάγκη. Ευχαριστώ  θερμά όλους όσους συνέδραμαν στη συγκεκριμένη προσπάθεια όπως ο Όμιλος Μήτση,  που συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη του κοινού στόχου» τόνισε η πρόεδρος Inner Wheel Ρόδου κα Πίτσα Δαλιάνη.

Είναι γεγονός ότι ο Όμιλος Mitsis και το «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μήτσης», αφουγκραζόμενο με ευαισθησία  τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών σε όλη την χώρα, ανταποκρίνεται άμεσα και καθοριστικά συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τηνευημερία του τόπου.

Όπως υπογράμμισε μάλιστα η κα Τζένη Μήτση, η ψυχή κυριολεκτικά του Ομίλου και του «Ιδρύματος Κωνσταντίνου Μήτση», «σκοπός μας είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, είτε με οικονομικές  δωρεές, είτε με χορηγίες σε φορείς αλλά και σε ακαδημαϊκά  και νοσηλευτικά ιδρύματα, σε συλλόγους και οργανισμούς, με στόχο την ευημερία και ανάπτυξη των κοινοτήτων και στήριξη των τοπικών κοινωνιών, στους προορισμούς που δραστηριοποιείται ο Όμιλος Μήτση».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο πλαίσιο προσφοράς και δράσεων του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου έγινε επίσης άλλη μία  προσφορά- δωρεά τροφίμων του Inner Wheel Ρόδου προς το Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου για το πασχαλινό τραπέζι σε δεκάδες συμπολιτών μας.

Να σημειωθεί δε ότι τα έσοδα του Ομίλου τα οποία αποδίδονται σε κοινωφελές έργο, προέρχονται κυρίως από τις εκδηλώσεις του Ομίλου για τη συγκέντρωση χρημάτων αλλά και με τη βοήθεια φίλων που συμμετέχουν στις δράσεις και κάνουν δωρεές για την επίτευξη των στόχων του.