Σκληρή απάντηση της ΑΝΕΚ στο ΔΤ του Γιάννη Γαλουζή για τη ματαίωση της ΓΣ

Share

 

Με αφορμή δελτίο τύπου που εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής και η παράταξη “Νέα Κάλυμνος”, για τη ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης της ΑΝΕΚ, εκδόθηκε από την Εταιρία δελτίο τύπου με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Γαλουζή.

Ο επικεφαλής στο ΔΤ δήλωνε ότι, ο λόγος για τον οποίο ματαιώθηκε η ΓΣ δεν ευσταθεί και ζητούσε να απαντηθούν μια σειρά ερωτημάτων που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ΑΝΕΚ, την απώλεια του Κάλυμνος Στάρ, τη ναυπήγηση και το κόστος του νέου πλοίου κ.α

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου- απάντηση στα παραπάνω, η Γενική Συνέλευση θα γίνει και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Ο άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά 20 χρόνια τώρα, ο κ. Γαλουζής, και δεν έχει ούτε μια μετοχή της ΑΝΕΚ μας κάνει κριτική γιατί εφαρμόζουμε πιστά τον νόμο και δεν κάνουμε αυτό που αυτός θέλει. Ο άνθρωπος αυτός δεν τόλμησε να έρθει στη Γεν Συνέλευση, για να καταθέσει την ένστασή του για τη ματαίωσή της.

Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι η Γενική Συνέλευση θα γίνει και όλα τα ερωτήματά του θα απαντηθούν. Θα γίνει με βάση τον νόμο και όχι όπως και όποτε θέλει ο κ. Γαλουζής. Η εταιρεία βαδίζει συντεταγμένα και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά και ιδιαίτερα στις κρίσεις που πέρασε.

Εκεί λοιπόν θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναφέρουμε και πόσο μόνο είχε αφήσει ο κ. Γαλουζής στη διοίκηση της ΑΝΕΚ τον κ. Διαμαντή, επειδή αυτός ως Δήμαρχος αρνιόταν να αναλάβει τις ευθύνες του, ο ρίψασπις, που θυμήθηκε μετά από 4,5 χρόνια αγρανάπαυσης να επανέλθει και να συμμαζέψει αυτούς που πιο πριν έβριζε για να ξανακάνει τη δεύτερη αποτυχημένη του δημοτική προσπάθεια.

Αυτός που είναι ο μόνος Δήμαρχος τον οποίο ο καλυμνιακός λαός τον ποκίνησε με την πρώτη φορά που τον δοκίμασε. Συνέλθετε κ. Γαλουζή. Μάθετε τις διαδικασίες πρώτα, αναλογιστείτε τι κάνετε και μετά μιλήστε. Εμείς θα σας περιμένουμε σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις.

Από την ΑΝΕΚ