Σταύρος Τσέντας: Την επόμενη μέρα των εκλογών έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες για την Κάλυμνο αφήνοντας πίσω κάθε τι κακό (BINTEO)

Share

 

Ο Σταύρος Τσέντας, σε μια φιλική και ειλικρινή συζήτηση από το σπίτι του στη μαγευτική Τέλενδο, παρουσιάζει τους λόγους που τον έκαναν να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και να συστρατευθεί με τον Γιάννη Γαλουζή. Εκφράζει τους φόβους και τις ανησυχείς του για το μέλλον των παιδιών μας στην Κάλυμνο που τόσο αγαπά και ξεδιπλώνει στην κάμερα του News-Politics τις σκέψεις, την αισιοδοξία και τη διάθεσή  του να δουλέψει  για μια «Νέα Κάλυμνο». 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

«Δεν ασχολούμαι γιατί θέλω καρέκλα. Θέλω να συνδράμω με τις σκέψεις και με τις γνώσεις μου, στον τόπο μας. Το μεγάλο μου άγχος είναι τα παιδιά μας. Δεν θέλω να φεύγουν από τον τόπο που αγαπάμε. Θέλω να δουλέψω για ένα καλύτερο μέλλον, στην Κάλυμνο που με κέρδισε με την πρώτη ματιά».

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλύμνου, Γιάννη Γαλουζή

Ο Σταύρος, υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, υπηρετεί στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε, με πάθος και ψυχή και έχει εργαστεί σκληρά για την εύρυθμη λειτουργία της. Εύχεται, επίσης να λειτουργήσει γρήγορα και το Τμήμα Μηχανικών που θα φέρει περισσότερο κόσμο στο νησί.

Σχολιάζοντας το πώς εξελίσσεται η προεκλογική περίοδος και τα υβριστικά σχόλια εναντίον υποψηφίων στο διαδίκτυο, ο Σταύρος Τσέντας καταδικάζει τις πρακτικές αυτές και λέει πως δεν υπάρχει σεβασμός από ορισμένους προς τους υποψήφιους και γίνονται προσωπικές επιθέσεις, όπως συνέβη στον ίδιο. Πολιτικοί αντίπαλοι υπάρχουν, εχθροί δεν υπάρχουν, τονίζει.

Κλείνοντας εύχεται, ο Γιάννης Γαλουζής να είναι ο επόμενος Δήμαρχος για να μπορέσει να βοηθήσει όπου του ζητηθεί.

«Την επόμενη μέρα των εκλογών έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες για την Κάλυμνο, αφήνοντας κάθε τι κακό πίσω.»

ΒΙΝΤΕΟ

Σε οικογενειακές στιγμές