Στέφανος Κασσελάκης / Ο Τζουμάκας έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ – Παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας

Share

 

 

«Οκ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τα όσα είπε νωρίτερα ο Στέφανος Τζουμάκας.

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Στέφανος Τζουμάκας με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων είχε πει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν ήρθε, τον έφεραν», ενώ είχε αναφέρει ότι «αυτή η ηγεσία δεν μπορεί να πάει σε νίκες». Παράλληλα είχε πει ότι θα αναληφθούν πρωτοβουλίες αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι «η ολιγαρχία και η διαπλοκή εγκαταστάθηκαν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: 

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση. 

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ». 

 ΠΗΓΗ: ΑΥΓΗ