Στη Ρόδο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου (videos)

Share
Στη Ρόδο  βρίσκεται από το πρωί σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Χρυσουλάκη, γενικό γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών και τον διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Ορέστη Καβαλάκη. 
ΒΙΝΤΕΟ-1

 

Το κυβερνητικό κλιμάκιο καλωσόρισε στο αεροδρόμιο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.
Ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του στην Περιφέρεια, με την παρουσία της βουλευτή Μίκας Ιατρίδη και κομματικών στελεχών και συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εθιμοτυπίας της Περιφέρειας.
BINTEO -2

BINTEO -3

 

  

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Εθνικό Θέατρο για να δουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών του μεγάλου αυτού έργου που χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ρόδο κ. Κύριλλο, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και κατέληξαν στην Μεσαιωνική Πόλη όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εμπόρους και καταστηματάρχες.

      

(ΠΗΓΗ / ΦΩΤΟΣ: realvoice)