Στη Ρόδο ο Χαρδαλιάς – Εντυπωσιακό το νέο mega εμβολιαστικό κέντρο – Η ανάρτηση Χατζημάρκου (φωτος)

Share

Έτοιμο το νέο mega εμβολιαστικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας στη Ρόδο, όπου θα μετέβη σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, για την οριστική χωροθέτηση του νέου εμβολιαστικού κέντρου δυναμικής 24 εμβολιαστικών γραμμών, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 24 Μαΐου. Το νέο εμβολιαστικό κέντρο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Καλλιθέας, στο Φαληράκι Ρόδου.

Ο κ. Χατζημάρκος έκανε την σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με φωτογραφίες μέσα από το mega εμβολιαστικό κέντρο:

Ενα Εμβολιαστικό Κέντρο με τη δυνατότητα χιλιάδων εμβολιασμών ημερησίως, μπαίνει σε λειτουργία από την Δευτέρα.
Με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο Ρόδου στο Φαληράκι, όπου μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.
Σε χρόνο ρεκόρ, διαμορφώθηκαν οι χώροι ενός αθλητικού γηπέδου σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο κέντρο εμβολιασμού.
Αυτή η μάχη μας αφορά όλους και οφείλουμε να μπαίνουμε σε αυτή κάθε μέρα με τη δύναμη που μας δίνει η γνώση οτι θα την κερδίσουμε βήμα-βήμα.
Με επιμονή και αφοσίωση.
Σε αυτό τον νέο υπέροχο χώρο, όπως και σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα των νησιών μας, πηγαίνουμε για να κερδίσουμε πίσω την ζωή μας.
Πηγαίνουμε για να νικήσουμε την αγωνία, την αβεβαιότητα, την ακινησία.
Είμαστε όρθιοι και θα βγούμε νικητές