News&

Στη Ρόδο ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης – Περιοδεία στα νησιά (pics n videos)

Share

Στο νησί της Ρόδου έφτασε την Τετάρτη το πρωί, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Το πρωί ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Αλέξανδρο Κολιάδη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ρόδου.

Γράφει η Πέγκυ Ντόκου 

Τον κ. Γεωργιάδη συνοδεύουν ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας, ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων κ. Ροϊλός, ο διοικητής του ΓΝΡόδου κ. Τσιαντής. 

Ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, σε κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΝΑι στην Ρόδο 

Χθες, ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε την Κω και την Κάλυμνο και είχε συνεργασία με τους τοπικούς παράγοντες για θέματα της αρμοδιότητάς του. 

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο υπουργός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον Περιφερειάρχη όπου αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα με σημείο αιχμής, την ίδρυση του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου για το οποίο είπε ότι αφενός, έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του, αφετέρου εγγυήθηκε ότι θα υλοποιηθεί σε ορίζοντα τριών ετών και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Ρόδο -και όχι μόνον αφού θα αναβαθμιστεί ολόκληρη η περιοχή με την παροχή των υπηρεσιών που θα προσφέρει. 

ΒΙΝΤΕΟ -1

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζημάρκος μίλησε για την άμεση ανταπόκριση του υπουργού στην προώθηση της λύσης για την δημιουργία του Ακτινοθεραπευτικού στην Ρόδο ενώ, τόνισε πως η ‘Δημόσια Υγεία ήταν και παραμένει το πρώτο ζήτημα για τους νησιώτες’ και τόνισε πως ‘για την Δημόσια δεν έχει γίνει ούτε βήμα, πίσω τα τελευταία χρόνια’. 

ΒΙΝΤΕΟ -2

Ο υπουργός Υγείας δεσμεύθηκε, για προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών με άμεση προκήρυξη 50 θέσεων νοσηλευτών για τις δομές υγείας σε Ρόδο αλλά και στην Κω. Επιπρόσθετα, εξήρε την άψογη συνεργασία που έχει το υπουργείο Υγείας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και γενικότερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα θέματα Υγείας. 

ΒΙΝΤΕΟ -3

 

Exit mobile version