Στην Κάλυμνο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης (φωτορεπορτάζ)

Share

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης , το Σάββατο 13 Μαΐου. Ο υπουργός έφθασε στο λιμάνι της Καλύμνου στις 15:30 το απόγευμα, όπου τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Άγγελος Καλαθιανάκης και τα Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Φανιός, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Στο λιμάνι ο υπουργός έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας ότι, όντας Δωδεκανήσιος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρουσίασαν ως κυβέρνηση ένα σπουδαίο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης για τα Δωδεκάνησα και το Βόρειο Αιγαίο και ότι τα νησιά μας θα έχουν μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια και θα φροντίσει η πολιτεία να μην υπάρχουν ελλείψεις σε υποδομές. Αμέσως μετά η ΔΗΜ.Τ.Ο της ΝΔ παρέθεσε γεύμα στον υπουργό σε εστιατόριο της παραλιακής.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο Επαρχείο με τον Έπαρχο να «βάζει στο τραπέζι» σημαντικά θέματα, όπως την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και την υποστελέχωση του Νοσοκομείου Καλύμνου, θέμα το οποίο έθεσε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Φανιός, ο οποίος ήταν παρόν στη σύσκεψη, όπως και εκπρόσωποι φορέων και η ΔΗΜ.Τ.Ο.

Μετά το Επαρχείο, ο υπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, ο οποίος κάνοντας δηλώσεις, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχαν με τον υπουργό όλα αυτά τα χρόνια και ακολούθησε σύσκεψη κατά την οποία συζήτησαν για σημαντικά ζητήματα του νησιού.
Ο υπουργός επέστρεψε στη βάση του την Κυριακή 14 Μαΐου το πρωί.