Στο Enfusion 135 (kick boxing) στην Ολλανδία το Σάββατο, ο Ροδίτης μαχητής, Βαγγέλης Τζωρζής

Share

 

Σε μεγάλη μάχη στο δημοφιλές Enfusion θα αγωνιστεί ο αθλητής από το Urban Fight club με προπονητή τον Κωνσταντίνο Βαλάκη, Βαγγέλης Τζωρζής.

Ο Ροδίτης μαχητής θα βρεθεί στην Ολλανδία αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου, στο event νούμερο 135 του promotion, για να αντιμετωπίσει τον 33χρονο Ολλανδό Robbie «The Viking» Kappetijn από το No Mercy Gym, με ρεκόρ 3-0-1.

Ο Ροδίτης μαχητής, Βαγγέλης Τζωρζής θα βρεθεί στην Ολλανδία στο Enfusion 135 (kick boxing)

Ο πρόσφατος αγώνας του Τζωρζή με αντίπαλο τον Γιώργο Μπατζάκα στο Gods of War πριν ένα μήνα, είχε θετικό πρόσημο, καθώς κέρδισε με TKO στον πρώτο μόλις γύρο.

Ο Ολλανδός προέρχεται κι αυτός από νίκη εναντίον του Ouail ibn Youssef στο Enfusion Talents 108 τον περασμένο Νοέμβρη, με TKO στον δεύτερο γύρο.

Μια δυνατή πρόκληση για τον Έλληνα μαχητή που θέλει να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του στα μεγάλα σαλόνια του Enfusion.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Omnium στην επαρχιακή πόλη Ζηλανδία στην Ολλανδία.

Σημειώνεται πως πρόκειται για μια απ’ τις μεγαλύτερες διοργανώσεις kick boxing του κόσμου στην οποία θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Τζωρζης.

Στο Enfusion 135 θα αντιμετωπίσει τον Robbie Kappetijn σε επαγγελματικούς όρους K1 στην cruiser weight κατηγορία των 90 κιλών.

Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στη διοργάνωση αφού το 2022 είχε ξαναγωνιστει στο Enfusion που έγινε στο Darmstadt της Γερμανίας καθιστώντας τον μοναδικό Έλληνα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Στη γωνία του θα βρεθεί σε ρόλο προπονητή και cutman ο Βαλακης Κωνσταντίνος.

ΠΗΓΗ: apexsports