Στο πένθος η Ρόδος: ‘Έφυγε’ ο αντιδήμαρχος Βασίλης – Σήμερα η κηδεία του στ Αφάντου

Share

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη Ρόδο η είδηση για την πρόωη απώλεια του αντιδημάρχου Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας και Κτηματολογίου Βασίλη Μανέττα, σε ηλικία μόλις 61 ετών, έπειτα από σύντομη και άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η είδηση για την απώλεια του Βασίλη Μανέττα, η κατάσταση της υγείας του οποίου επιδεινώθηκε ραγδαία μέσα σε λίγες εβδομάδες, βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους του, τα Αφάντου αλλά και ολόκληρη τη Ρόδο καθώς ήταν ιδιατέρως αγαπητός και είχε μόνο φίλους. Υπηρέτησε τα κοινά με αγάπη και ανιδιοτέλεια από όποια θέση του ανατέθηκε και αφήνει πίσω του σημαντικό έργο και μια σπουδαία παρακατήθηκη όχι μόνο ως αιρετός αλλά κυρίως ως άνθρωπος.

Ο Βασίλης Μανέττας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1962. Ηταν απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ., κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» και κάτοχος πτυχίου της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Ηταν υποδιευθυντής στο Γενικό Λύκειο Αφάντου. Είχε δύο παιδιά, την Ειρήνη-Ευαγγελία πτυχιούχο της φαρμακευτικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, και τον Γιάννη πτυχιούχο της σχολής Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αφάντου και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου 2006-2010. Με τη δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη διετέλεσε, πέρα από αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στα Αφάντου. / dimokratiki.gr