Στράτος Καρίκης: Εβδομάδα συμπράξεων η επομένη – Εκπλήξεις στο προσκήνιο

Share

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στον Ρ/Σ sky του Αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η ανακοίνωση της συνένωσης των δυνάμεων του Γιάννη Φλεβάρη με την παράταξη του δημάρχου Αντώνη Καμουράκη.

Όπως δηλώθηκε οι συζητήσεις είναι πλέον σε προχωρημένο στάδιο και ήδη τόσο ο κ. Φλεβάρης όσο και ο κ. Καμπουράκης είναι έτοιμοι για την σύμπραξη.

Ο κ. Καρίκης τόνισε πως είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να προκύψουν και άλλες συνεργασίες είτε με την παράταξη Καμπουράκη είτε μεταξύ άλλων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις δημοτικές εκλογές.  

Την ίδια ώρα, δεν σταματούν να διακινούνται διάφορα σενάρια περί νέων συμπράξεων και ανάμεσα σε άλλους υποψηφίους. Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα, τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί αφού όλοι τηρούν στάση αναμονής μέχρι την 31η Αυγούστου, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία για να κατατεθούν οι συνδυασμοί.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως μόνον στο τέλος Αυγούστου, θα ξεκαθαρίσουν όλα και ίσως, αυτό να λειτουργήσει σαν επιταχυντής για τις επόμενες κινήσεις, έως την ώρα της κάλπης -και δεν αποκλείονται εκπλήξεις. / Π.Ν. για το news-politics