ΣTΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ: «Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Αντώνη Καμπουράκη για τις εκλογές!»

Share

Αποκαλυπτικός σε ό,τι αφορά στα επόμενα πολιτικά του βήματα, εμφανίζεται σήμερα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «δημοκρατική» ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής, Οικολογίας, Ισότητας και Μετανάστευσης κ. Στράτος Καρίκης. Με την έλευση του νέου έτους, αρχίζει –έστω και ατύπως- η αντίστροφη μέτρηση προς τις επόμενες δημοτικές εκλογές, με την νυν πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, να δηλώνει ότι θα διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο. 

Ο κ. Καρίκης, ανοίγει τα χαρτιά του, μιλάει για την συνεργασία του με τον κ. Καμπουράκη, για τον επικείμενο ανασχηματισμό στο σχήμα της δημοτικής αρχής ενώ για το μέχρι σήμερα παραγόμενο έργο, εκτιμά πως θα φανεί από το 2022 κι έπειτα.

Και όπως υπογραμμίζει: «Έχουμε ενοποιηθεί με την παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη. Προσωπικά, έχω μια άριστη συνεργασία με τον δήμαρχο –αν και για μένα δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός να είμαι υποψήφιος δήμαρχος».

Ενώ σε άλλη ερώτηση, απαντάει: «Τον πρώτο λόγο και το δικαίωμα να διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Ρόδου είναι ο Αντώνη Καμπουράκης!» ξεκαθαρίζοντας πως ο νυν δήμαρχος θα διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο.

Γράφει η Πέγκυ Ντόκου

-Αναμένουμε έναν ανασχηματισμό μέχρι τα τέλη του Γενάρη. Υπάρχει περίπτωση να δούμε μεγάλες αλλαγές; 

Κοιτάξτε, αυτό είναι αποκλειστικά στην ευχέρεια του δημάρχου! Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ένα σχήμα το οποίο θα οδηγήσει τη δημοτική αρχή στην τελική φάση και από εκεί και πέρα, στις εκλογές του 2023. Εμείς όμως, δεν έχουμε το βλέμμα μόνο στις εκλογές. Κοιτάμε το αποτέλεσμα καθώς όλοι κρινόμαστε με βάση το έργο. Και μετά, ο πολίτης θα αποφασίσει. Προσωπικά, πιστεύω ότι οι πολίτες θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την δημοτική αρχή. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλα τα ζητήματα με χαμηλούς τόνους με λίγα λόγια και πολύ έργο.

-Εσείς τι θα κάνετε στις επόμενες εκλογές; Πώς ήταν και η συνύπαρξη με την παράταξη του κ. Καμπουράκη; 

Όπως γνωρίζετε, έχουμε ενοποιηθεί με την παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη. Συνεπώς, αυτή την στιγμή, επικεντρωνόμαστε στο έργο μας. Προσωπικά, έχω μια άριστη συνεργασία με τον δήμαρχο –αν και για μένα δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Αυτοσκοπός είναι να υπάρχει μια δημοτική αρχή, η οποία να κάνει καλά πράγματα για τον τόπο και να δίνει αποτελέσματα. Γι αυτό και είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία.

Άρα, στο ίδιο πλαίσιο θα συζητήσουμε με τον Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο. Όπως είπα, αποτελούμε μία παράταξη και μαζί βαδίζουμε.

-Συνεπώς, στο τέλος της θητείας θα αφήσετε τον Αντώνη Καμπουράκη να αποφασίσει….

Είναι σαφές το μήνυμα. Τον πρώτο λόγο και το δικαίωμα να διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Ρόδου είναι ο Αντώνη Καμπουράκης! / πηγή: dimokratiki . gr