Συμφώνησαν να συνεργαστούν Αντ. Καμπουράκης -Γ. Φλεβάρης – Κοινή ανακοίνωση

Share

Ανακοίνωσαν ότι «πρέπει να αφήσουμε πίσω τον διχαστικό λόγο, την τοξικότητα και τους αφορισμούς και να προχωρήσουμε ενωμένοι στην επόμενη ημέρα»

Την σύμπραξη των παρατάξεών τους «για το καλό του Δήμου Ρόδου» ανακοίνωσαν με κοινό δελτίο τύπου ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, κ. Γιάννης Φλεβάρης.

Της ανακοινώσεως είχε προηγηθεί πολυσέλιδο άρθρο του κ. Φλεβάρη στο οποίο τονιζόταν η ανάγκη συνεργασιών και συμπράξεων δημοτικών παρατάξεων επί τη βάσει ενός ρεαλιστικού κοινού πλαισίου.

Στην «πρόσκληση» αυτή ανταποκρίθηκε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης και μετά από διαβούλευση υπήρξε σύγκληση απόψεων και θέσεων που οδηγεί τις δύο παρατάξεις σε συνεργασία. /  dimokratiki

Στο κοινό δελτίο τύπου που εξέδωσαν αναφέρονται τα εξής:

Κ Ο Ι Ν Ο   Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ενώνουμε σήμερα τις δυνάμεις μας, γιατί η επόμενη ημέρα στη Ρόδο μας απαιτεί ισχυρή Δημοτική Αρχή και δυνατό Δήμο. Με ικανά στελέχη, που ξέρουν και μπορούν να φέρνουν αποτελέσματα και να δίνουν λύσεις.

Η συνεργασία οδηγεί στη νίκη της Ρόδου, για το καλό της Ρόδου μας.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ πρέπει να αφήσουμε πίσω το διχαστικό λόγο, την τοξικότητα και τους αφορισμούς, και να προχωρήσουμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα.

Αυτή την αναγκαία ενότητα κάνουμε πράξη μέσα από τη συνεργασία μας, δημιουργώντας μια πανίσχυρη παράταξη, με πλήρες ψηφοδέλτιο και πλειάδα στελεχών, που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών, αλλά κυρίως τη μάχη για μια καλύτερη Ρόδο.

Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν, για να διασφαλιστεί ότι η επόμενη πενταετία θα είναι μια εποχή προόδου και προκοπής για τη Ρόδο μας.