Συνεχίζεται το έργο «Τριετής Συντήρηση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Καλύμνου» (φωτος)

Share

Συνεχίζεται το έργο «Τριετής Συντήρηση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Καλύμνου» –  Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφάλειας στο δρόμο Πόθια -Βαθύς 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ 

Ξεκίνησε η τοποθέτηση στηθαίων ασφάλειας στην επαρχιακή οδό Πόθια- Βαθύς στην Κάλυμνο, στο πλαίσιο των εργασιών που είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αφορούν στο  έργο της Τριετούς Συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Καλύμνου,  κόστους 2.230.000 ευρώ.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε, στον επαρχιακό δρόμο προς Βαθύ, να υλοποιούνται εργασίες άρσης καταπτώσεων, ανακατασκευής επικίνδυνων τοιχίων, κλάδευσης θάμνων και δέντρων, τοποθέτησης πινακίδων ορίων ταχύτητας κ.α.

Ένα σημαντικό έργο που ήταν αναγκαίο λόγω της επικινδυνότητας της διαδρομής από και προς Βαθύ, για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών όπως επίσης για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους, γίνεται πραγματικότητα. Το συνολικό έργο, όπως ανέφερα και πριν, αφορά όλο το επαρχιακό δίκτυο του νησιού και η συντήρηση είναι τριετούς διάρκειας.

Να θυμίσουμε ότι, παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού ρεμάτων στο πλαίσιο του  έργου Τριετής Καθαρισμός Ρεμάτων Νήσων Π.Ε Καλύμνου, ένα επίσης σημαντικό έργο για την αντιπλημμυρική προστασία του νησιού.