News&

Συνέντευξη για την έναρξη της 23ης “AEGEAN REGATΤA 24” που φέτος θα ξεκινήσει από την Κάλυμνο (VIDEO)

Share

 

Την Κυριακή, θα γίνει στην Κάλυμνο η τελετή έναρξης της “AEGEAN REGATΤA 2024”, που θα ξεκινήσει από το λιμάνι του νησιού, με πρώτο προορισμό τη Νίσυρο, με το λιμάνι της Καλύμνου να γεμίζει από 55 περίπου ιστιοπλοϊκά σκάφη και πάνω από 500 επισκέπτες – πληρώματα και συνοδούς.

Ήδη βρίσκεται στο νησί η οργανωτική επιτροπή του μεγαλύτερου γεγονότος του Αιγαίου, της AEGEAN REGATTA 24, ενώ άρχισαν να φτάνουν τα σκάφη που θα συμμετάσχουν και είναι σε εξέλιξη οι εγγραφές, με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου και την αρμόδια Αντιδήμαρχο, Καλλιόπη Κουτούζη, να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης στις 20:30 της Κυριακής 18 Αυγούστου , που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και παρόντες θα είναι ο Υφυπουργός, Στέφανος Γκίκας και ο Γ. Γραμματέας Αιγαίου, Μανώλης Κουτουλάκης.

Για το μεγάλο αυτό γεγονός, μίλησαν στο φακό του Παλμού της Καλύμνου, η Αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της επιτροπής αγώνων AEGEAN REGATTA, Γιάννης Κλείδωνας και Εριφύλλη Βαρδάκη, η οποία είναι πρόεδρος της επιτροπής ανοικτής θαλάσσης, της Ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας.

Και από τους δύο προσκεκλημένους , τονίστηκε η σημασία των αγώνων, καθώς αποτελούν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, ενώ παράλληλα προβάλλονται τα νησιά που συμμετέχουν στους αγώνες, σε διεθνή μέσα και αναδεικνύεται ο πολιτιστικός τους πλούτος.

Στο βίντεο τα όσα δήλωσαν στο φακό του Παλμού της Καλύμνου τα μέλη της επιτροπής και η Αντιδήμαρχος, η οποία απηύθυνε πρόσκληση προς όλους να παρευρεθούν στην τελετή έναρξης που θα γίνει στον χώρο πίσω από το Επαρχείο και θα περιλαμβάνει Καλύμνικο γλέντι προς τιμή των συμμετεχόντων. -Palmos Kalymnou

VIDEO

Exit mobile version