Συνέντευξη Τύπου της Αντιδημάρχου Τουρισμού και Αποδήμων Καλλιόπης Κουτούζη (VIDEO)

Share

 

Συνέντευξη τύπου της Αντιδημάρχου Τουρισμού και Αποδήμων Καλλιόπης Κουτούζη (VIDEO)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης  η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αποδήμων, Καλλιόπη Κουτούζη, την Δευτέρα 8 Απριλίου, στο Δημοτικό γραφείο Τουρισμού. Ενημέρωσε για τη συμμετοχή της στην εκδήλωση που έγινε στην Κω για τον Ναυταθλητισμό και τον Τουρισμό, όπου βρέθηκε εκεί προσκεκλημένη, για την AEGEAN REGATTA, όπως επίσης για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν το καλοκαίρι για τους απόδημους. Με την ευκαιρία, εξέφρασε και τις απόψεις της για την επιστολική ψήφο. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Για την εκδήλωση Ναυταθλητισμού και Τουρισμού είπε πως διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Κω, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, τον Δήμο της Κω, την Ένωση Ξενοδόχων Κω, την Μαρίνα της Κω και τη στήριξη της ΓΓΑ, της ΚΟΕ, της ΕΙΟ και συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Δήμου. Η κ. Κουτούζη αναφέρθηκε στα πολύ θετικά σχόλια που ακούστηκαν εκεί για την 50άρα πισίνα στο Δημοτικό μας κολυμβητήριο και τις δυνατότητες που δίνει στους αθλητές από Κάλυμνο, τα γύρω νησιά αλλά και όσους έλθουν από το εξωτερικό για προπονήσεις και για τη διενέργεια κολυμβητικών αγώνων.

Στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για την γνωστή AEGEAN REGATΤA, όπου συμμετέχουν πάντα ιστιοπλοϊκά από όλο τον κόσμο, θα έλθουν περίπου 80 σκάφη και 700 άτομα τον Αύγουστο, θα έχει αφετηρία την Κάλυμνο και διοργανώνεται  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Δήμου Καλυμνίων, με την επίβλεψη του ΓΓ του υπουργείου Μανώλη Κουτουλάκη και του υφυπουργού Γιάννη Παππά. Η REGATΤA θα διαφημιστεί σε 345 μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Αναφέρθηκε επίσης και στην υποδοχή που ετοιμάζει ο Δήμος στους ιστιοπλόους.

Κλείνοντας τη συνέντευξη η κ. Κουτούζη ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν για τους Αποδήμους, όπως κάθε χρόνο το καλοκαίρι και για τις αντιπροσωπίες που θα έλθουν από τα πανεπιστήμια του  Τάρπον Σπρίνγκς και του Ντάργουιν. Παρών στις εκδηλώσεις θα είναι πιθανότατα και ο ΓΓ Αποδήμων, Γιάννης  Χρυσουλάκης.