ΣΥΡΙΖΑ: Διεργασίες για τα αναπτυξιακά συνέδρια – Στη Ρόδο αναμένεται η Στ.Κασσελάκης τον Μάρτιο

Share

 

Τρέχουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις προετοιμασίες για τα δύο πρώτα αναπτυξιακά Συνέδρια, στα οποία το κόμμα θα παρουσιάσει τις θέσεις του για την περιφέρεια, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. 

Το πρώτο είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Κοζάνη στις 4 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στην πολύπαθη Θεσσαλία στις 10 του ίδιου μήνα. Και στην Κοζάνη και στη Λάρισα, εκτός των άλλων κορυφαίων στελεχών, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να επισκεφθεί μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες και τις 13 περιφέρειες της χώρας. Σε κάθε περιφέρεια αναμένεται να παρουσιάσει εξειδικευμένες προτάσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής, ενώ θα γίνουν οι αναγκαίες συναντήσεις με τους κατά τόπους φορείς, αλλά και με τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης με κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έρθει στην Ρόδο (ίσως και σε κάποιο άλλο νησί της Δωδεκανήσου) μετά το Συνέδριο του κόμματος (23-25 Φεβρουαρίου 2024), ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές του προσεχούς Ιουνίου.

Παράλληλα, θα εξεταστεί πότε θα γίνουν οι διεργασίες για εκλογή νέων εσωκομματικών οργάνων. / Πέγκυ Ντόκου