ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στα Δ/σα, ο Αλέξης Τσίπρας

Share

Ανακοινώθηκαν ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τα ονόματα που θα διαμορφώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Μάλιστα, οι εκπλήξεις δεν απουσιάζουν. Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ακούει στο όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου, με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή να κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανατ. Αττική.

Επίσης, κανονικά στα ψηφοδέλτια βρίσκονται τόσο το όνομα του Παύλου Πολάκη (υποψήφιος στα Χανιά), όσο και του Γιάννη Ραγκούση, που θα διεκδικήσει τη λαϊκή ψήφο στη Β’ Πειραιά, παρά τα κυβερνητικά «πυρά» που δέχεται για τις αποκαλύψεις σχετικά με την βίλα του στην Πάρο.

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Πολάκης παρόλο που βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός κόμματος μετά την ανάρτηση που είχε κάνει και με την οποία στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζικά στελέχη, συμπεριλήφθηκε κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συγγνώμη που εξέφρασε προς τον Αλέξη Τσίπρα με επιστολή του.

Παράλληλα, στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνεται το όνομα του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου (βόρειος τομέας Αθηνών), καθώς και του ράπερ Μιθριδάτη Χατζηχατζόγλου (νότιος τομέας Αθηνών).

Στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, επανέρχεται και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, προερχόμενος από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Στα Δωδ/σα εγκρίθηκαν οι εξής υποψηφιότητες: 

-Γάκης Δημήτρης, βουλευτής
-Καματερός Ηλίας, πρώην βουλευτής,
-Κασσάρας Γιώργος (Π), πρώην βουλευτής
-Καραγιάννη Χρύσα (Π), διατροφολόγος 
-Σαράντη Κατερίνα, παραολυμπιονίκης 

Όπως έχουμε ξαναγράψει, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, με δεδομένο ότι δεν έχει καλυφθεί (ακόμη) η θέση του Νεκτάριου Σαντορινιού.