ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: «Η κάλπη της Κυριακής είναι πολύ σημαντική» (videos)

Share

 

«Η κάλπη της Κυριακής είναι πολύ πιο σημαντική από όσο κάποιοι θέλουν, να μας πείσουν ότι είναι. Είναι πολύ πιο σημαντική από όσο συζητείται στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πάνελ. Έχουμε να κάνουμε με μια εκλογική αναμέτρηση, η οποία –κοιτάζοντας την 5ετία στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, ήταν η χειρότερη…» 

Αυτό επισημάνθηκε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενόψει της ευρωκάλπης, της προσεχούς Κυριακής.

Στη συνέντευξη παρέστησαν οι κ.κ. Αντώνης Αποστολίδης, Αθανάσιος Βυρίνης, Ζαφείρης Σκανδαλιάρης και Χρύσα Καραγιάννη οι οποίοι μίλησαν για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ενώ άσκησαν δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση –λέγοντας πως «η Ελλάδα, συνεχώς υποβιβάζεται μέσα στην ευρωπαϊκή σύγκλιση».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει γίνει ο νέος… Όρμπαν της Ευρώπης» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Αποστολίδης, ενώ ο κ. Βυρίνης αναφέρθηκε στους στόχους του κόμματος όσον αφορά το διακύβευμα των ευρωεκλογών και ο κ. Σκανδαλιάρης μίλησε για τα καυτά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες όπως η ακρίβεια, η αγορά εργασίας, τα θέματα στην Υγεία αλλά και οι υποθέσεις συγκάλυψης όπως οι παρακολουθήσεις και τα Τέμπη.

ΒΙΝΤΕΟ -ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Από την πλευρά της, η κα Χρύσα Καραγιάννη, εξέφρασε την αισιοδοξία να μην υπάρξει μεγάλο ποσοστό αποχής λέγοντας πως: «Είναι σημαντικό να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας και να πάμε να ψηφίσουμε όλοι» απευθύνοντας κάλεσμα στους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες για ένα «καθαρό μέλλον για τις επόμενες γενιές» –όπως είπε.

ΒΙΝΤΕΟ -ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ